Error!

Almindelig kiks

Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Pizza

160 g
24,95 DKK
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af pizza smag. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
Kiks & Kager

Goldfish Colors Cheddar

187 g
49,95 DKK
Alle elsker Goldfish-kiks – de er smagfulde og sjove! Med den store beholder kan du altid finde en til eller have nok til et helt selskab. Når det handler om Goldfish-kiks kan du altid med god samvittighed servere dine ynglings-snacks. Alle disse ostekiks såsom cheddar blive bagt med ægte ost, og Goldfish-kiks bliver altid bagt uden kunstige ingredienser...
24,95 DKK
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af smag, krydret med hvidløg og andre krydderier. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Garlic

160 g
24,95 DKK
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af smag, krydret med hvidløg og andre krydderier. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
Lotus Biscoff Caramelised... Lotus Biscoff Caramelised... 2
Sidste elementer på lager
29,95 DKK
Det er utroligt hvor tillokkende en lille kage kan være. Denne unikke smag af den verdensberømte kiks kan nydes som en lækkerbisken til en kop kaffe eller smurt på et stykke brød, og man kan endda servere den som en lækker is. Ingen kan modstå en unikke smag og lækre sprødhed fra Lotus Biscoff. Det er en genial gave til dig selv, eller en du kender.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.