Error!

Almindelige chokoladebar

Cadbury Caramel Egg Cadbury Caramel Egg 2
  • -30%
Chokolade

Cadbury Caramel Egg

40 g
11,87 DKK 16,95 DKK
Mælkechokoladeæg med en kerne af karamel (47%). Lækkert Cadbury mælkechokoladeæg fuld af herlig, blød karamel. En perfekt påske-forkælelse!
Chokolade

Cadbury Starbar

49 g
17,95 DKK
Fyldt med saltede peanuts og tyggevenlig karamel dækket til med lækker Cadbury mælkechokolade
Chokolade

Cadbury Boost Chocolate Bar

48.5 g
19,95 DKK
Bliv boostet med energien fra mælkechokolade, karamel og kiks. Oprindelig lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985. Dengang blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med det latterlige, surrealistiske slogan: It's slightly rippled with a flat underside" - Det er lettere bølget med en flad underside. Knasende stykker af kiks og blød karamel,...
Chokolade

Kinder Country

23.5 g
6,95 DKK
Vores lækre Kinder Country giver dig den herlige smag af mælkecremefyldt chokolade med oppustede ris. Nu kommer denne traditionelle, tyske slik til verdensmarkedets kunder og bringer dermed Tysklands uimodståelige søde smag direkte til dig.
Chokolade

Cadbury Fudge

22 g
6,95 DKK
Hvem kan modstå en blød fudge-bar omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade? Den ramte først butikshylderne i 1948, og er muligvis den bedst kendte jingle fra 1980'erne og 90'ernes TV. 'A finger of fudge is just enough to give your kids a treat'.
Chokolade

Cadbury Curly Wurly

21.5 g
9,95 DKK
Forestil dig en tyggevenlig karamel stige. Draper den nu med lækker mælkechokolade - siden 1970'erne er Curly Wurly stadig en fast favorit.
Chokolade

Cadbury Double Decker

54.5 g
17,95 DKK
Lag af sprød morgenmad og hård nougat pakket ind i lækker Cadbury mælkechokolade. Double Decker navnet er inspireret af dobbeltdækkerbussen, der i 1970'erne blev et symbol på Britskhed.
Cadbury Creme Egg White
  • Ny
Chokolade

Cadbury Creme Egg White

40 g
16,95 DKK
Oplev en helt ny side af påskeglæde med Cadbury Creme Egg White, en himmelsk version af den elskede klassiker. Disse hvide chokoladeæg er fyldt med en blød og cremet fondant, der lover at smelte på tungen og bringe en ekstra dimension af nydelse til din påskefest. Cadbury Creme Egg White er den perfekte kombination af rig, hvid chokolade og det søde,...
19,95 DKK
Lige da du troede REESES peanutbutter kopper ikke kunne blive mere lækre, kom de med en tyk, cremet REESES peanutbutter overtrukket med HERSHEYS hvide konfekt og skabte REESES hvide peanutbutter kopper. Det er et helt nyt spin på den klassiske REESES peanutbutter kop
Chokolade

Cadbury Timeout Wafer

20.2 g
9,95 DKK
Time Out tilbyder forbrugere et vaffel-øjeblik med et lag af Flake chokolade. Den overvældende smagsoplevelse af Flake chokolade med vaflens sprødhed tilbyder forbrugerne en let lækkerbisken, når de ønsker en kort pause i løbet af dagen.
Chokolade

Cadbury Twirl

43 g
17,95 DKK
To Twirly mælkechokoladefingre overtrukket med blød Cadbury mælkechokolade.
19,95 DKK
1 Anmeldelser
Intet passer bedre sammen end cremet mælkechokolade og REESES peanutbutter! Måske undtagen REESES peanutbutter kopper og dit køleskab. Så køl ned med denne perfekte kombo allerede i dag!
19,95 DKK
Opskriften på Cadbury Flakes er en tæt beskyttet hemmelighed, og ingen andre chokoladeproducenter har nogensinde formået at genskabe den. Det er derfor, ingen anden chokoladebar kan konkurrere med Cadbury Flakes' fine, sprøde tekstur. Denne dekadente Cadbury Flake bar er produceret af den mest smuldrende chokolade i flager. Dette for at skabe den...
17,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade med et karamelfyldt centrum. Lækker, cremet Cadbury mælkechokolade med et klæbrigt, karamelindre.
17,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905, og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens bedste chokolademærker. Lækker cremet mælkechokolade produceret af halvandet glas frisk mælk. Produceret af Fairtrade cacao og sukker. Individuelt pakkede 45g...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.