Error!

Almindelige chokoladebar

Chokolade

Tootsie Roll

14 g
4,95 DKK
1 Anmeldelser
Tootsie Roll, det ikoniske slik der blev lanceret af USAs yndlingsslikproducent, byder på en perfekt balanceret kakaosmag med en diskret undertone af frugtsmag undertone - det hele inkorporeret i en lækker snack.
Chokolade

Cadbury Twirl

43 g
13,95 DKK
To Twirly mælkechokoladefingre overtrukket med blød Cadbury mælkechokolade.
Cadbury Puds Cadbury Puds 2
  • -20%
  • Ny
Chokolade

Cadbury Puds

35 g
10,36 DKK 12,95 DKK
13,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade med et karamelfyldt centrum. Lækker, cremet Cadbury mælkechokolade med et klæbrigt, karamelindre.
Chokolade

Terrys Chocolate Orange

35 g
11,95 DKK
Mælkechokolade med ægte appelsinsmag. Lækker mælkechokolade med ægte appelsinsmag. Pak emballagen op for at afsløre de ikoniske, enkelte, mælkechokoladesegmenter. Ideel til at give som en gave eller til at dele med venner og familie.
14,95 DKK
Pak glæde og tilfredsstillelse ud med Hershey mælkechokolade med mandler og få slukket din chokoladetrang. Denne klassiske Hershey Almond bar indeholder en dekadent og cremet mælkechokolade med en rig, lækker smag. De ristede hele mandler giver en herlig nøddesmag og knas ved hver bid.
Chokolade

Cadbury Boost Chocolate Bar

48.5 g
13,95 DKK
Bliv boostet med energien fra mælkechokolade, karamel og kiks. Oprindelig lanceret som Cadbury Coconut Boost i 1985. Dengang blev Boost reklameret af Vic Reeves og Bob Mortimer med det latterlige, surrealistiske slogan: It's slightly rippled with a flat underside" - Det er lettere bølget med en flad underside. Knasende stykker af kiks og blød karamel,...
Chokolade

Cadbury Timeout Wafer

21.2 g
7,95 DKK
Time Out tilbyder forbrugere et vaffel-øjeblik med et lag af Flake chokolade. Den overvældende smagsoplevelse af Flake chokolade med vaflens sprødhed tilbyder forbrugerne en let lækkerbisken, når de ønsker en kort pause i løbet af dagen.
Chokolade

Hershey's Milk Chocolate

43 g
14,95 DKK
Der er almindeligt henført, og så er der henført af Hershey's. Denne mælkechokoladebar fra Hershey's, som er lavet af lækker, glutenfri chokolade, gør livet lækkert. Hershey's cremede mælkechokoladebar (43g). Den lækre, mælkechokolade fra Hershey's har været en af amerikanernes favoritter i årevis, og er en dekadent, cremet mælkechokolade pakket i...
11,95 DKK
2 Anmeldelser
Blød mælkechokolade fyldt med pebermyntesmagende bobler. AERO Mint Chocolate Bubbly Bar giver dig en oplevelse af boblende nydelse med et forfriskende perbermyntetwist. AERO's karakteristiske boblende tekstur og smag efterlader dig med en opløftet følelse og et øjeblik af boblende nydelse. Aero Mint er en fantastisk chokoladebar, som er produceret i...
Cadbury Dairy Milk Marvellous Creations Jelly Popping Candy Shells giver dig en poppende type slik og tyggevenlige vingummistykker i Cadburys verdenskendte mælkechokolade. Børn såvel som voksne vil elske den poppende oplevelse og lækre chokolade. Perfekt at småspise, mens du ser din yndlingsfilm!
Chokolade med puffede ris formet som en af seks skabninger eller kæledyr, som er inspireret af troldmandsverdenen: Aragog, Crookshanks, Fang, Fluffy, Hedwig, Thestral. Lavet af skøn mælkechokolade. En af seks forskellige, eksklusive samleklistermærker. Pakkerne er gemt, så skabningen indeni forbliver et mysterium indtil, pakken åbnes. En unik gave til...
Chokolade

Kinder Bueno

43 g
12,95 DKK
Bueno er en lækker chokolade bar med en vidunderlig smag. Hver eneste stykke, der smelter i munden, lover nydelse i form af cremede hasselnødder, blød chokolade og sprød vaffel. De enkelte portioner er individuelt indpakkede. Forkæl dig selv med en Bueno af mælkchokolade
Chokolade

Nestle Nesquik Milk Cream

26 g
9,95 DKK
Nesquick småkage er en kakaosmåkage fyldt med mælkecreme. Nesquick småkagen indeholder 26 % mindre sukker og 20 % mindre fedt end andre småkage-sandwich på markedet. Den er tilmed lavet af mælk, som gør det til den perfekte snack til dit barn. Den har den Nesquick-smag, som de har lært at holde af!
9,95 DKK
Lækker halva med smag af vanilje. Denne nøddesmør-baseret halva-konfekture er sprød og normalt baseret på tahini (pasta, der er baseret på malede sesamfrø) eller andre nøddesmør såsom solsikkefrø-smør. De primære ingredienser er nøddesmør og sukker.
Chokolade

Kinder Bueno White

39 g
12,95 DKK
Kinder Bueno White er en lækker kombination af en let, sprød vaffel fyldt med creme af mælk og hasselnødder og overtrukket med marengsstykker, et drys kakao samt et tyndt lag af velsmagende, hvid chokolade
Chokolade

Knoppers Nussriegel

40 g
9,95 DKK
1 Anmeldelser
Klokken halv fem i Tyskland. Det er der, hvor rigtige Knoppers mødes med en ekstra portion knasende hasselnødder og dernæst bliver indpakket i delikat, smeltet mælkechokolade. Knoppers Nussriegel er ikke kun lækkert som en morgenmadssnack, men også når den lille sult melder sig.
Chokolade

Reese's Sticks

42 g
12,95 DKK
Har du lyst til en let, sprød snack fyldt med en ordentlig omgang peanutbutter? Så snup en REESE'S Sticks! Hver stick fås med tre lag af knasende sprøde vafler klemt mellem lækker peanutbutter og dyppet i vidunderlig fyldig HERSHEY's mælkechokolade. Hver 42 g pakke indeholder to velsmagende lækkerbiskner. 
13,95 DKK
To stykker lækker appelsinchokolade, der er lækker af delikat Cadbury-mælkechokolade, som smelter i din mund, efterhånden som smagen åbner sig op. Denne Cadbury mælkechokolade med appelsin er et hit for mange og velegnet til vegetarer.
Chokolade

Lotte Choco Pie

6 Pak - 168 g
34,95 DKK
Nyd Lotte Chocos delikatessetærte med en kombination af højkvalitets-chokolade, delikat, blød kage og luftige skumfiduser ved hver bid. En perfekt snack du kan nyde med hele familien.
Chokolade

Kinder Country

23.5 g
6,95 DKK
Vores lækre Kinder Country giver dig den herlige smag af mælkecremefyldt chokolade med oppustede ris. Nu kommer denne traditionelle, tyske slik til verdensmarkedets kunder og bringer dermed Tysklands uimodståelige søde smag direkte til dig.
Chokolade

Knoppers Coconut Bar

40 g
9,95 DKK
Den klassiske snack er blev genopfundet og forvandlet til en uimodståelig kokosnøddebar. Udforsk lagene af knasende vaffelkiks, ristede kokosstykker og sprød karamel omgivet af et lag med mælkechokolade. Den perfekte aftensnack for alle kokosnødde-elskere.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.