Error!

Amerikanske dagligvarer

Kolonial

Pop Tarts Chocolate Chip

384 g
79,95 DKK
Hvordan bliver småkagedejen, der er inden i småkagen med den snirklede vaniljeglasur, ved med at være så blød, efter den er bagt? Det er et lækkert mysterium. Chokoladestykker indbagt i kagedej, som har fået chokoladeglasurstriber og fyldt med lækker chokoladesmag. Grib et stort glas mælk og dyb løs.
79,95 DKK
Med en chokoladekage, smidigt vaniljefyld, vanilje- og chokoladeglasur og farverigt krymmel er denne "isdessert", der er lige til at spise, et skønt skue. Og det, at det er en god kilde til calcium og har reduceret sukkerindhold, gør den bare endnu bedre.
Kolonial

Pop Tarts Cookies & Creme

384 g
79,95 DKK
Chokoladekage udenpå. Sød, hvid smørcreme overdrysset med småkagestumper. Smidigt vaniljecremefyld. Behøver vi at sige mere? Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Kolonial

Pop Tarts Raspberry

384 g
79,95 DKK
En glaseret gylden kage med hvid glasur og rød krymmel udenpå. Dejlig lækkert fyld med hindbærsmag indeni. Kan man andet end at elske det?
Kolonial

Jif Peanut Butter Creamy

454 g
59,95 DKK
Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en cremet tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker. 
79,95 DKK
Den virkelig lækre kombination af puddersukker og kanel kommer til sin ret i hver eneste bid af glasur, fyld og gylden kage.
Kolonial

Pop Tarts S'mores

384 g
79,95 DKK
Fyld af chokolade og skumfiduser, der camperer i grahamkiks med chokoladecreme. Og vi er næsten sikre på, at de smager bedst, når de er ristet over toaster'en. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
59,95 DKK
Jif Peanutbutter er den perfekte kombination af en ekstra sprød tekstur med den smag af friskristede jordnødder, du elsker.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.