Error!

List of products by brand Chupa Chups

Hvad er det så, som gør Chupa Chups til noget særligt? Der må være en grund til (måske endda flere), hvorfor Chupas er den mest populære slikkepind i hele verden... For det første går navnet lige i ørerne. Navnet Chupa Chups kommer af det spanske verbum "chupar", som betyder "at sutte". Selvom du kan slikke eller sutte på en Chupa, så sutter Chupa Chups helt sikkert ikke. Det er meget muligt, at de er de lækreste slikkepinde, der findes!

Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Apple

Chupa Chups
4 g
1,00 DKK
Chupa Chups Center Shock Apple er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig æblesmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
1,00 DKK
Chupa Chups Center Shock Strawberry er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig jordbærsmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
Slik

Chupa Chups Center Shock Gum Cola

Chupa Chups
4 g
1,00 DKK
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm.
1,00 DKK
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm i tykkelse.
Slik

Chupa Chups Necklace Sweet

Chupa Chups
18 g
4,95 DKK
Denne “bling” er sødere end guld. Brug den som accessorie og derefter kan du spise den. Det kan du ikke gøre med guld! En masse festsjov! Søde halskæder? Ja! Nyd de sjove og lækre smage fra pulverslikket fra Chupa Chups.
Slik

Chupa Chups Crazy Dips Cola

Chupa Chups
14 g
6,95 DKK
Crazy Dips er en knasende slikeksplosion. Den kommer i en pakke fyldt med knasende slik og en slikkepind du kan dyppe i.
Slik

Chupa Chups Strawberry Crazy Dips

Chupa Chups
14 g
6,95 DKK
Crazy Dips er en knasende slikeksplosion. Den kommer i en pakke fyldt med knasende slik og en slikkepind du kan dyppe i. 
Slik

Chupa Chups Surprise

Chupa Chups
12 g
14,95 DKK
Pak denne Chupa Chup Surprise ud og find et spændende legetøj samt de sønne og lækre Chupa Chups slikkepinde. Meget velegnet til godteposer; inkluderer samle-legtøj i flere varianter. Slikpinden er egnet til vegetarer.
Slik

Chupa Chups Colors

Chupa Chups
27.6 g
5,95 DKK
Dette originale tyggegummi med smag af blåt hindbær er ikke kun til at blæse kæmpe bobler med. Det farver også din tunge blå. Det er dobbelt sjov i ét stykke tyggegummi!
Slik

Chupa Chups Sour Tubes Mini

Chupa Chups
90 g
19,95 DKK
Dette slik er smukke, tyggevenlige, syrlige bidder i mange farver og har en spændende smag af blandede frugter. Vil du smage en sød karamel eller et stykke syrligt slik? Hvorfor ikke smage begge ting? Chupa Chups Sour Bites er simpelthen designet til at give dig både sød og sur forkælelse på én gang. De er bløde og gode at tygge på, og så er de sjove at...
Chupa Chups Babol Tuttifrutti 27.6 g
Sidste elementer på lager
Slik

Chupa Chups Babol Tuttifrutti

Chupa Chups
27.6 g
5,95 DKK
Det fantastisksmagende tyggegummi med tutto frutti smag er lavet af Chupa Chups.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.