Error!

List of products by brand Lemonhead

Snerp din mund sammen for her kommer ægte frugtsmag. Millioner af mennesker rundt om i verdenen er forbundet af deres fælles glæde ved at spise den runde, sure slik kendt som Lemonhead. Populære varianter inkluderer: Grapeheads, Cherryheads og Appleheads.

Slik

Lemonhead Original Small

Lemonhead
23 g
5,95 DKK
Lemonhead er det originale citronslik, som har en bade sød og syrlig skal. Rund og citronagtig. Et sødt og hårdt bolche inde i en pikant og blød skal. Den klassiske citronsmag i en pikant og blød skal, som giver dig det kendte citronansigt. Lavet med rigtig citronjuice, som får din mund til at snerpe sig sammen. Dette syrlige citronslik er et skønt valg,...
Slik

Apple Head

Lemonhead
23 g
5,95 DKK
Ferrara Pan Appleheads er en klassisk favorit. Slikkugler med æblesmag og en skarp skal med æblesmag er hvad, der gør dem knasende men ikke fuldstændig skrøbelige. Disse skarpe æble-bolsjer er perfekte for enhver, der ikke bare elsker æbleslik, men også syrligt slik.
Slik

Grape Head

Lemonhead
23 g
5,95 DKK
Druehoveder er små panerede stykker slik med en sød druesmag. De plejede at blive kaldt Alexander the Grape.
Slik

Lemon Head Berry Awesome Small

Lemonhead
23 g
5,95 DKK
Et udvalg af bærsmage i hver bid af Berry Chewy Lemonhead & Friends slik. Du bliver forkælet med rød hindbær, blå hindbær, jordbær, vilde bær og kirsebær-citron - sikke en fest! Grib en pakke allerede i dag!
Lemonhead Original 142 g Lemonhead Original 142 g 2
Sidste elementer på lager
Slik

Lemonhead Original

Lemonhead
142 g
24,95 DKK
Når de amerikanske bolsjer Lemonheads brister, afslører de et indhold af rigtig citronjuice i hvert slikstykke. Sød og sur smag, ethvert barn elsker Lemonhead!

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.