Error!

List of products by brand McVities

McVities er et britisk snack-mærke, som ejes af United Biscuits. Din eftermiddagste blev lige meget mere spændende med McVities Digestive småkager. McVities leverer lækre, skønne og unikkehvedesmåkager i flere forskellige varianter som mørk chokolade og ingefær, der er noget for enhver. Storbritaniens yndlingssmåkager og kager er blevet produceret siden år 1830. McVities Digestives, Jaffa Cakes og Hobnobs er kun nogle få af vores mange populære mærker. I Storbritanien er McVities Digestives førstevalget, når der er tale om søde småkager.

Kiks & Kager

McVitie's Club Orange

McVities
6 Pack - 132 g
24,95 DKK
McVitie-klubbens appelsinkiks kombinerer tyk mælkechokolade med en glat, pikant crème med appelsinsmag og en knasende kiks. Hvis du elsker et tykt lag chokolade på din kiks, så skulle du prøve McVitie-klubben. Der er seks, individuelt indpakkede kiks i hver eneste pakke, hvilket gør dem til en perfekt madpakke-snack, ellers kan du bare nyde dem sammen med...
Kiks & Kager

McVities Jaffa Cakes The Original

McVities
122 g
29,95 DKK
Den originale blanding af mørk, førsteklasses chokolade, lys, svampet kage og den fantastiske appelsindel
Chokolade

McVities Penguin

McVities
6 Pack - 147.6 g
29,95 DKK
Det klassiske chokoladegrin fra McVities pingvin. Mælkechokoladeovertrukne småkagebarer fyldt med chokoladecreme. McVities mest populære chokoladeovertrukne småkagebarer, Pingvin, er nu 75 år gammel. En af de første kiks, der kom frem.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.