Error!

List of products by brand Nando's

Kolonial

Nandos Garlic Peri Peri Sauce

Nando's
125 g
39,95 DKK
Hvis du godt kan lide at have hvidløg til middag, så er Garlic PERi-PERi den rette for dig! Hvidløg er mange ting, men den er ikke diskret i smagen. Ligesom med chilisaucen fra PERi-PERi er der bird’s eye chili i, der komplementerer hvidløgens smag. Hvis du er på date, så hæld noget på begge tallerkener. Du vil takke os senere.
Kolonial

Nandos Lemon & Herb Peri-peri Sauce

Nando's
125 g
39,95 DKK
Fyldt med smagen af solmodne citroner og friske urter er Lemon & Herb PERi-PERi en perfekt kombination af smag og styrke i varme. Den her sauce er så mild, som den slags kan blive: markante krydderier uden alt for meget af den brændende fornemmelse. Når livet giver dig citroner og urter, så er det bare med at øse ud af den her blanding af...
Kolonial

Nandos Hot Peri Peri Sauce

Nando's
125 g
39,95 DKK
Med lige den rette smag og styrke er PERi-PERis den perfekte måde at forvandle ethvert måltid til en smagfuld og varm oplevelse! Hvis du leder efter en smag med bid i, så er du kommer til den rette sauce. Den indeholder bird’s eye chili, et skud hvidløg og citron. Det er på den her måde, at sande Peri-Peri-fans nyder deres mad.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.