Error!

List of products by brand Reese's

Kun i USA ville man overveje at kombinere peanut butter med chokolade. De gjorde det, og resultatet er fantastisk. Reese’s er mestre i peanut butter-chokolade kombinationer med Peanut Butter Cups der muligvis er den mest velkendte Reese’s produkt i verdenen. Men se engang på udvalget nedenfor.. de er mere end bare Cups! 

Reese's White Trees Peanut...
  • -20%
27,96 DKK 34,95 DKK
Spred julehumøret med den søde smag af peanutbutter og lækker hvid creme med de her Reese’s Peanut Butter Trees. De bliver et godt samlingspunkt for familien og vennerne denne jul.
Reese's Trees Peanut Butter... Reese's Trees Peanut Butter... 2
  • -20%
Chokolade

Reese's Trees Peanut Butter King Size

Reese's
68 g
27,96 DKK 34,95 DKK
Nyd den cremede Hershey’s chokolade, der er fyldt med det velkendte Reese’s peanutbutter, og de her juletræsformede herligheder gør noget nyt ved juletraditionerne. Reese’s Peanut Butter Trees er en skøn omgang juleslik, som hele familien vil elske.
Chokolade

Reese's Pieces Theatre Box

Reese's
113 g
29,95 DKK
Reese's Pieces er små klatter af peanutbutter omgivet af en sprød slikskal. De kommer i gule, brune og orange farver (ligesom Reese's logo). Denne 113 g teateræske vil med sikkerhed tilfredsstille din peanutbutter trang for en stund - deling er valgfrit!
Chokolade

Reese's Sticks

Reese's
42 g
12,95 DKK
Har du lyst til en let, sprød snack fyldt med en ordentlig omgang peanutbutter? Så snup en REESE'S Sticks! Hver stick fås med tre lag af knasende sprøde vafler klemt mellem lækker peanutbutter og dyppet i vidunderlig fyldig HERSHEY's mælkechokolade. Hver 42 g pakke indeholder to velsmagende lækkerbiskner. 
Chokolade

Reese's Nut Bar

Reese's
47 g
14,95 DKK
1 Anmeldelser
REESE'S NUT Bar er lavet af chokolade og fyldt med sprøde, ristede peanuts, en blød, tyk karamel og den karakteristiske smag af REESE'S peanutbutter. Det er så godt, at vi blev nødt til at skabe et nyt tillægsord for at beskrive det - NUTRAGEOUS. 
Chokolade

Reese's Dipped Pretzels

Reese's
120 g
49,95 DKK
Reeses og Snyders i Hanover har slået pjalterne sammen for at skabe den perfekt, dyppede saltkringle-oplevelse. Bestil nogle med det samme til eftermiddagens snack-trang! Mundrette bidder af saltkringler dyppet i jordnøddesmør og drysset med mælkechokolade. Den perfekte blanding af sød og salt. Denne snack er perfekt til enhver tid på dagen.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.