Error!

List of products by brand Sangaria

Drikkevarer

Hajikete Sangaria Grape Soda

Sangaria
350 mL
14,95 DKK
1 Anmeldelser
Hajikete Sangaria Grape Soda er en karboneret sodavand fra Sangaria. Uden konserveringsmidler er den her vitaminrige grapejuice udvundet fra pulpen i frugten og er en god kilde til at give et skud energi.
Drikkevarer

Hajikete Sangaria Melon Soda

Sangaria
350 mL
14,95 DKK
Så er det officielt: Sodavand kan ikke blive meget bedre end det her! Denne forfriskende og boblende melonsodavand er skabt ved at bruge rent og friskt vand, hvilket gør den søde melonsmag endnu mere markant. Hvis du er fan af sodavand med frugtsmag, så garanterer vi dig, at blot et sip af den her variant vil gøre dig til fan! Smager bedst direkte fra...
Drikkevarer

Sangaria Ramu Ramune Soda

Sangaria
500 ml
24,95 DKK
Nyd en ikonisk smag af japanske sommerfestivaller med Sangaria Ramu Bottle ramunesodavand. Med en nærmest tyggegummi-agtig smag, der ikke ligner noget andet tilgængeligt i Danmark, kommer denne ramunesodavand i en stor 500 ml portion, så du får mere herlig sodavand for dine penge. Nyd kold med eller uden isterninger.
Drikkevarer

Sangaria Ramu Grape Soda

Sangaria
500 ml
24,95 DKK
Med en smag af gangen fanger vi glæden ved den japanske sommer. Vindruer er en af Japans mest elskede sodavandssmage. Denne 500 ml portion sikrer, at du får mere herlig vindruesodavand for dine penge. Nydes bedst kold.
Sangaria Melon Soda 500 ml
Ikke på lager
Drikkevarer

Sangaria Melon Soda

Sangaria
500 ml
24,95 DKK
Bring lidt solskin ind i selv de mørkeste dage med denne Sangaria melonsodavand. Den er særlig populær i familierestauranter idet, denne brusende drik indeholder en virkelig sød og blød smag af melon. Den er perfekt at nyde direkte fra køl – enten med eller uden isklumper.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.