Error!

List of products by brand Tootsie

Dette aflange stykke af lækker, tyggevenlig chokolade blev lanceret i 1896 - Tootsie Roll-industrien er vokset til en af landets største slikproducenter, som fører et sortiment, som inkluderer nogle af de allermest populære mærker inden for slik, chokolade og tyggegummi. Tootsie-mærket ejer nogle af de allermest kendte sliknavne: Tootsie Roll, Tootsie Pop, Charms Blow Pop, Mason Dots, Andes, Sugar Daddy, Charleston Chew, Dubble Bubble, Razzles, Caramel Apple Pop, Junior Mints, Cella's Chocolate-Covered Cherries, and Nik-L-Nip.

Chokolade

Tootsie Roll

Tootsie
14 g
4,95 DKK
1 Anmeldelser
Tootsie Roll, det ikoniske slik der blev lanceret af USAs yndlingsslikproducent, byder på en perfekt balanceret kakaosmag med en diskret undertone af frugtsmag undertone - det hele inkorporeret i en lækker snack.
19,95 DKK
Hvis du leder efter ekstra surt slik vil Cry Baby Tears ikke skuffe. Det vil med sikkerhed få rynkerne frem på dit ansigt. De fem smagsvarianter er: Citron, kirsebær, vindrue, appelsin og vandmelon.
Tootsie Dots Christmas... Tootsie Dots Christmas... 2
  • -20%
Slik

Tootsie Dots Christmas Gumdrops

Tootsie
170 g
23,96 DKK 29,95 DKK
Dots er de herlige kegleformede stykker af slik, der er lige til at spise. Her får du en stor blanding af smagsvariationer såsom kirsebær, lime og vanilje. På den måde skal der nok være noget til alle typer af søde tænder.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.