Error!

List of products by brand Twizzlers

Aaaahh… chewy, snoede stænger af søde lakridslækkerier! Fra klassiske, sorte lakridser til jordbær, krydret kanel til chokoladesmag, vi har alle dine yndlings Twizzlers slikstænger på lager. 

Twizzlers Orange Cream Pop Filled 311 g Twizzlers Orange Cream Pop Filled 311 g 2
  • -50%
Slik

Twizzlers Orange Cream Pop Filled

Twizzlers
311 g
42,48 DKK 84,95 DKK
Nyd en lækker TWIZZLERS Twist, som er inspireret af en amerikansk sommerklassiker. Den smager af Floridas forfriskende appelsiner fyldt med den bløde flødesmag. Disse fyldte TWIZZLERS Twists er en perfekt snack til, når solen skinner – præcis ligesom en klassisk flødeis er det – men de her smelter bare ikke! Det er en sød snack, som er værd at dele.
44,95 DKK
Forkæl dine kære med DEN UIMODSTÅELIGE SNOR med disse TWIZZLERS stænger med jordbærsmag. Den sjove snack, som vil tilfredsstille alle de søde tænder i familien. De ryger let indenbords og er spækket med den klassiske jordbærsmag, som alle elsker. TWIZZLERS Twists er perfekt guf til biffen, og det er mere værd end billetprisen. Præcis ligesom at se en skøn...
Slik

Twizzlers Cherry Pull 'n' Peel

Twizzlers
172 g
44,95 DKK
Disse syrlige og lækre strimler giver dig og dine fingre timevis af ud-viklende morskab, og endnu mere sjov for din mund, når du har viklet dem ud! Nyd den klassiske, tyggevenlige slik, der er proppet af pikant kirsebærsmag. Tag strimlerne og lav et venskabsarmbånd, eller en halskæde, som kan spises. TWIZZLERs slik er den perfekte snack at have på...
Slik

Twizzlers Rainbow

Twizzlers
351 g
84,95 DKK
TWIZZLERS Rainbow Twists giver dit yndlings slik en hel ny dimension. Nye farver, nye smag. Så nu kan du nyde TWIZZLERS Twists med smagen af ikke kun den klassiske jordbærsmag, men også appelsin, limonade, vandmelon, blå hindbær og vindrue.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.