Error!

List of products by brand Warheads

ADVARSEL: forbrug af dette konfekt kan føre til 20-50 sekunder med udstående øjne, mundrynkning og ekstreme mængder af begejstring. Navngivet for deres intenst sure frugtsmag, der lader til at eksplodere i din mund ved kontakt, WarHeads (også kendt som Mega WarHeads) er ekstreme bolsjer for kun den stærkeste slikelsker, der findes. Omgivet af en cocktail af spiselige syrer, herunder citronsyre (mums), disse overvældende sure og farverige strålende stykker kan godt være små, men de er fulde af en stor punch af frugtsmag. 

24,95 DKK
1 Anmeldelser
Det autentiske, ekstremt sure slik. Når du vil have slik med en kant, er det kun warheads sour, der kan levere det ekstremt sure, du tørster efter! Hver pose er assorteret med dine foretrukne smagsvarianter!  Only WARHEADS will deliver the EXTREME SOUR you crave!
Slik

Warheads Double Drops Liquid

Warheads
30 ml
24,95 DKK
To SuperSour smage i én sej flaske. Prøv hver smag adskilt eller pres dem sammen for at opleve en rynkende to-smags oplevelse.
24,95 DKK
Warheads har nået et helt nyt niveau med dette flydende slik med smag af vandmelon, som du kan trykke ud af en tube. Den utrolige smag af Warheads Sour Watermelon fås i en sjov trykbar tube. Det bliver svært at kontrollere ens tunge med denne unikke, syrlige smagseksplosion!
Slik

Warheads Sour Jelly Beans

Warheads
113 g
24,95 DKK
De nye WARHEADS Sour Jelly Beans er ikke kun til Påske. Nu kan du nyde disse sur-strøede vingummier året rundt. Hver pakke indeholder seks forskellige frugtsmage.
Warheads Christmas Tree...
  • -20%
Slik

Warheads Christmas Tree Scrambler

Warheads
106 g
47,96 DKK 59,95 DKK
Denne Warhead-sliksamling skal nok imponere denne jul. Juletræsformen gør den til den perfekte julegave eller til at putte i julesokken. Hver æske indeholder tre forskellige og ekstremt syrlige Warheads-slikstykker.
Slik

Warheads Super Sour Spray

Warheads
20 ml
19,95 DKK
WARHEADS Spray er den eneste udvej til en øjeblikkelig SuperSour pause. Hver flaske indeholder over 100 sprøjt af intenst sur fornøjelse. Tilgængelig i tre fantastiske SuperSour smage - grøn æble, vandmelon og blå hindbær.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.