Error!

Candyfloss

Candyfloss er en af de allermest populære, søde snacks ved karnevaller, sportsbegivenheder, forlystelsesparker og andre underholdende begivenheder rundt omkring i landet. Prøv en pose af den amerikanske eller britiske variant af candyfloss i dag, og find ud af, hvad du synes om det.

Fluffy Stuff North Pole Fluffy Stuff North Pole 2
  • -20%
19,96 DKK 24,95 DKK
Lækker Jordbær og Blue Razz candyfloss i en strålende højtidspose er en vidunderlig gave i julestrømpen. Enhver candyfloss-elsker vil fornøjes over at modtage denne pose!
29,95 DKK
Nyd candyfloss som i forlystelsesparker, når du lyster, med Charms Fluffy Stuff Cotton Candy, i forbliv-frisk poser med lækker, frugt-smagende dunet godhed
Fluffy Stuff Snow Balls... Fluffy Stuff Snow Balls... 2
  • -20%
19,96 DKK 24,95 DKK
Hvad er mere sjovt end en ægte sneboldkamp? Tja, hvad med en jordbær-”snebold”, som du kan spise? Fluffy Stuff Snow Balls-candy floss er fantastisk lækkert og er det perfekte at putte ned i julesokken til jul. Lav dine helt egne candy floss-snemænd!
Klæbrig som et spindelvæv, men sød som candyfloss. Fluffy Stuff Spider Web Cotton Candy er en fornøjelse at have til Halloween. Nyd smagen af sure æbler sammen med alle dine venner.
Slik

Vimto Candy Floss

20 g
11,95 DKK
Fluffy candyfloss med Vimto-smag. Lavet med den hemmelige Vimto-smag. Denne favorit fra forlystelsesparkerne kan nu nydes når som helst, og hvor som helst, du måtte ønske det. Produceret ud fra den umiskendelige, top hemmelige opskrift med overdådig frugtsmag fra Vimto. Dette søde, lette, fluffede candyfloss er simpelthen bare GUFFELIGUF!

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.