Error!

Chokoladebarer

Amerikanske og Britiske chokoladebarer er kendte i hele verdenen med en popkultur tilhængerskare. Vores lager indeholder alle dine yndlings chokolade valg, inklusiv Hershey's, Reese's, Aero, Cadbury, Baby Ruth, Butterfinger, Take 5, Million Dollar Bar, 100 Grand, Pay Day og mange flere. Listen er alt for lang til at skrive! Se nærmere på vores chokoladebar sektion allerede i dag. Vi er sikre på, at du vil finde noget, du elsker. 

Chokolade

M&M's Minis Mega Tubes

50.2 g
29,95 DKK
Den klassiske mælkechokolade M & M smag, skrumpet til mini størrelser og serveret i et sjovt rør!
Chokolade

Tootsie Roll

14 g
4,95 DKK
1 Anmeldelser
Tootsie Roll, det ikoniske slik der blev lanceret af USAs yndlingsslikproducent, byder på en perfekt balanceret kakaosmag med en diskret undertone af frugtsmag undertone - det hele inkorporeret i en lækker snack.
19,95 DKK
Intet passer bedre sammen end cremet mælkechokolade og REESES peanutbutter! Måske undtagen REESES peanutbutter kopper og dit køleskab. Så køl ned med denne perfekte kombo allerede i dag!
11,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905, og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens bedste chokolademærker. Lækker cremet mælkechokolade produceret af halvandet glas frisk mælk. Produceret af Fairtrade cacao og sukker. Individuelt pakkede 45g...
Chokolade

Cadbury Twirl

43 g
11,95 DKK
To Twirly mælkechokoladefingre overtrukket med blød Cadbury mælkechokolade.
Chokolade

Butterfinger

54 g
15,95 DKK
Modigere end modig trang kan ikke beherskes. Specielt når de er sprøde, knasende og peanut-buttery. Så værsgo og forkæl dig selv med denne All-American klassikers unikke smag, der aldrig ville kunne erstattes.
Chokolade

Cadbury Timeout Wafer

21.2 g
7,95 DKK
Time Out tilbyder forbrugere et vaffel-øjeblik med et lag af Flake chokolade. Den overvældende smagsoplevelse af Flake chokolade med vaflens sprødhed tilbyder forbrugerne en let lækkerbisken, når de ønsker en kort pause i løbet af dagen.
Chokolade

Galaxy Ripple

33 g
11,95 DKK
Grib et Galaxy Ripple øjeblik. Blød og cremet Galaxy chokolade foldet ind i en fløjlsblød, bølget tekstur.
29,95 DKK
Hvadenten du er til den venstre del af en TWIX bar eller den højre del, så kan alle vist godt blive enige om, at den skønne smag af småkager med mælk må og skal være at finde i alles yndlingschokoladesmåkage-bar. TWIX Cookies & Creme chokolade indeholder en cremefyldt midte fyldt med stykker af småkage mellem rigtigt mælkechokolade og knasende...
Chokolade

Reese's Sticks

42 g
9,95 DKK
Har du lyst til en let, sprød snack fyldt med en ordentlig omgang peanutbutter? Så snup en REESE'S Sticks! Hver stick fås med tre lag af knasende sprøde vafler klemt mellem lækker peanutbutter og dyppet i vidunderlig fyldig HERSHEY's mælkechokolade. Hver 42 g pakke indeholder to velsmagende lækkerbiskner. 
Chokolade

Milky Way Fudge 2 Bars

85.1 g
29,95 DKK
Nyd den skønne kombination af mælkechokolade, cremet karamel og nougat. Dette er en chokoladebar i delestørrelse, og med to barer i hver pakke. Lækker mælkechokolade, nougat og cremet karamel. Pak en af disse chokoladebarer af fornuftig størrelse med i madpakken, så du kan give dig selv en distraherende, lækker eftermiddagssnack.
15,95 DKK
Annabelles håndlavede Rocky Road S'mores-barer indeholder en rigtig graham kiks og cashewnødder, og er omgivet af et luftigt, skumfiduscentrum og dækket til med mælkechokolade.
Chokolade

Annabelles Rocky Road

51 g
15,95 DKK
Annabelles Rocky Road barer er håndlavede i Californien, USA af Annabelle Candy Company. Denne klassiske, amerikanske kombination af skumfidus, chokolade og ristede nødder er indpakket for din fornøjelses skyld i en 51 g bar. Den kraftige mælkechokolade toppet med cashewnødder er velbalanceret med en skumfiduskerne for at give dig en perfekt mundfuld i...
29,95 DKK
Har du en fråderen appetit efter jordnødder? Disse Peanut Butter Lovers Cups fra Reese burde kunne tilfredsstille din sult. Hver eneste mini-kop er overtrukket med et ekstra tykt lag af lækker jordnødder. Reeses Peanut Butter Lovers Cups tilbyder dig den kendte kombination af sød chokolade og jordnøddesmør, men bare med en meget tykkere jordnøddeskal.
Chokolade

Baby Ruth

53.8 g
15,95 DKK
Baby Ruth er en chokoladebar fyldt med peanuts, tyk karamel og chewy nougat.
29,95 DKK
Forestil dig originale SNICKERS ingredienser. Forestil dig nu mandler. Der er den altså! SNICKERS Almond Bar. Denne tilfredsstillende kombination af ristede mandler, peanuts, karamel og mælkechokolade skal nok klare din trang. SPIS DET SOM EN HVILKEN SOM HELST ANDEN CHOKOLADEBAR.
Chokolade

3 Musketeers

54.4 g
16,95 DKK
3 Musketeers er en pisket chokoladebar med en fluffy, chokolade-på-chokolade smag. De har nu en tykkere chokoladesmag. 3 Musketeers er en lækker chokoladebar, som er berømt for sit chokoladeoverdækkede, fluffy centrum. Prøv en i dag og oplev en lettere vej til chokaldenydelse!
Chokolade

Milky Way Salted Caramel 2 Bars King Size

2 Bars - 89.6 g
29,95 DKK
Hver eneste Milky Way Bar indeholder cremet karamel og blød nougat indkapslet i fyldig mælkechokolade for at opnå den lækre, distraherende oplevelse i hver eneste bid. Milky Way Bars er skønne uanset om de bare udpakkes og spises eller indarbejdes i dine yndlingsopskrifter. Bliv dejligt distraheret af karamel, chokolade og nougat med denne Milky Way bar i...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.