Error!

Chokoladeplader

Find et stort udvalg af amerikansk, britisk og australsk chokolade i blokke, i denne chokoladekategori.

24,95 DKK
Giv et smil og lækker chokolade som gave med disse chokoladeplader fra Bartons, som ligner 1 million dollars. Mælkechokolade, som ligner en million giver udtrykket: Rig på smag en helt ny betydning! Disse cremede mælkechokoladeplader er indpakket i papir, hvorpå der er printet en million dollar-seddel, og den ser ægte ud med Frihedsgudinden i midten....
24,95 DKK
Aero Caramel er en afrundet mælkechokoladeskal, der dækker et let, boblelignende karamel-fyldt indre. Når du har lyst til den lette karamelchokolade i form som bobler, er det bare med at nappe en Caramel Aero Sharing Bar og dele med familien eller vennerne.
Chokolade

Roshen Coconut Nougat

90 g
19,95 DKK
ROSHEN chokolade kombinerer fantastiske opskrifter med dygtigt håndværk, som sikrer et højkvalitets produkt, der giver ægte tilfredsstillelse. Og det er, hvad vi alle forventer af chokoladen.
Chokolade

Roshen Hazelnut Nougat

90 g
19,95 DKK
Det her er mælkechokolade med fyld af hasselnødder og nougat som barer. Her en lækker konsistens af smagen af hasselnød og nougat. Roshen er nummer et af konfekture-kreatører i Ukraine og er berømte for deres høje kvalitet.
Arnott's Tim Tam Double Coat 200 g Arnott's Tim Tam Double Coat 200 g 2
Sidste elementer på lager
49,95 DKK
The Tim Tam Double Coat indeholder tre typer chokolade i en enkelt kiks, hvilket er mere end, hvad enhver chokoladeelsker kunne drømme om. ‘Den mest uimodståelige chokoladekiks!’. Hver pakke indeholder ni Tim Tams.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.