Error!

Chokoladeplader

Find et stort udvalg af amerikansk, britisk og australsk chokolade i blokke, i denne chokoladekategori.

Chokolade

Cadbury Dairy Milk Block

95 g
24,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905 og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske Øer og Fairtrade kakaobønner er Cadbury Dairy Milk stadig en af Storbritanniens top-chokolademærker.
Chokolade

AERO Orange Sharing Block

90 g
24,95 DKK
AERO Orange Bubbly Bar tilbyder dig en opløftende kombination af let boblende chokolade og forfriskende appelsinsmag. Aero Orange er med den karakteristiske, boblende tekstur du kender, og smagen giver dig følelsen af at gøre verden til et boblende sted.
24,95 DKK
Mælkechokolade med hvid chokolade. Cadbury Dairy Milk Winter Wonderland er udgaven af chokoladebaren, der er formet som juletræer, hvilket gør den velegnet til at forsøde sig med i den lige så søde juletid.
24,95 DKK
En magisk chokoladebar til dig, der elsker enhjørninger! Denne chokoladebar er lige så lækker som den er festlig! I den hvide chokolade med krymmel på finder du sjove billeder af enhjørningens ansigt og stjerner. En super sødlig snack til den sødeste prinsesse i dit liv!
44,95 DKK
1 Anmeldelser
Et nyt nummer fra USA, dette er Reeses kæmpe chokoladebar fyldt med peanutbutter. En konventionel chokoladebar (fremfor de peanutbutter kopper vi er vant til), fyldt med let smuldrende Reeses peanutbutter. En fantastisk stor 192 g bar, stor nok til at dele ... eller ikke! Hvis du elsker Reeses peanutbutter kopper, vil du elske disse. 
24,95 DKK
Mælkechokolade med creme med smag af chokolade og honningkager-stykker (12 procent). Velegnet til at putte i julesokken eller fornøje sig med i løbet af julen.
39,95 DKK
M&M’s har lige været igennem en blandingsmaskine med en chokoladebar, hasselnødder, og resultatet blev en vellykket sammensætning. Nu kan du få dig en chokoladebar OG spise dine M&M’s med hasselnødder! Cremet og lækker mælkechokolade og hasselnødder, der er overstrøget med M&M’S MINIS Milk Chokolade candies, hvilket giver en uimodståelig...
Chokolade

MALTESERS Teasers Block

100 g
24,95 DKK
Hvis du elsker Maltesers, vil du elske denne nye Maltesers Teasers chokoladeplade. Maltesers Teasers er en solid mælkechokoladebar med knasende små stykker af Maltesers bikage, der flyder igennem. Det er Maltesers, der ikke ruller væk. 
24,95 DKK
Aero Caramel er en afrundet mælkechokoladeskal, der dækker et let, boblelignende karamel-fyldt indre. Når du har lyst til den lette karamelchokolade i form som bobler, er det bare med at nappe en Caramel Aero Sharing Bar og dele med familien eller vennerne.
Chokolade

Milka Choco Jelly

250 g
44,95 DKK
XXL bar af mælkechokolade fra Alperne og Jelly Beans, chokoladebønner og knasende stykker. Lækker gigant chokoladebar fra Milka og fyldt med Jelly Beans. Den brilliante smag af Milkas mælkechokolade med mælk af fineste kvalitet fra Alperne giver chokoladen den kraftige, cremede smag. Indeholder hele 250g chokolade, og derfor er den perfekt at dele med...
24,95 DKK
Chokoladeelskere vil gå amok over den nye Cadbury chokoladebar, som for første gang nogensinde indeholder hele Oreo-småkager. Den nye sandwichagtige bar har hele Oreo-halvdele på toppen og bunden af hver firkant af Dairy mælkechokoladen samt også en cirkel af det berømte, hvide crème. Mælkechokolade med 20 småkager og vaniljesmagsfyld (11,5 %). Nyd de...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.