Error!

Chokoladeplader

Find et stort udvalg af amerikansk, britisk og australsk chokolade i blokke, i denne chokoladekategori.

49,95 DKK
The Tim Tam Double Coat indeholder tre typer chokolade i en enkelt kiks, hvilket er mere end, hvad enhver chokoladeelsker kunne drømme om. ‘Den mest uimodståelige chokoladekiks!’. Hver pakke indeholder ni Tim Tams.
Chokolade

Roshen Hazelnut Nougat

90 g
19,95 DKK
Det her er mælkechokolade med fyld af hasselnødder og nougat som barer. Her en lækker konsistens af smagen af hasselnød og nougat. Roshen er nummer et af konfekture-kreatører i Ukraine og er berømte for deres høje kvalitet.
49,95 DKK
Oplev den bløde og sprøde tekstur, der kommer af den unikke kombination af tre lag kiks med cremefyld omgivet af en chokoladeholdig lækkerbisken. Chokolade på ydersiden og en sprød inderside, lækker over det hele. Oplev en kiks der er så unik, så latterlig fantastisk, at du vil få lyst til at dele den! Lavet med stolthed i Australien
Chokolade

Roshen Blueberry Nougat

90 g
19,95 DKK
Det her er mælkechokolade med fyld af blåbær og nougat som barer. Her en lækker konsistens af smagen af blåbær og nougat. Roshen er nummer et af konfekture-kreatører i Ukraine og er berømte for deres høje kvalitet.
Chokolade

AERO Orange Sharing Block

90 g
24,95 DKK
AERO Orange Bubbly Bar tilbyder dig en opløftende kombination af let boblende chokolade og forfriskende appelsinsmag. Aero Orange er med den karakteristiske, boblende tekstur du kender, og smagen giver dig følelsen af at gøre verden til et boblende sted.
Chokolade

Arnott's Tim Tam Original

200 g
49,95 DKK
1 Anmeldelser
Cremen, der er brugt i Tim Tams er en delikat blanding af vanilje, smør og chokolade, der komplimenterer kiksen og chokoladen. Det er denne unikke creme, der adskiller Tim Tam fra andre chokoladekiks.
Denne festlige chokoladebar var en drøm at skabe for YouTuberen og den ultimative chokolade-freak Marije fra YouTube-kanalen: ”Dit Gebeurt Er Als”. Sammen med os har hun udviklet sin egen chokoladebar. Den bar får det til at føles som om, at det er din fødselsdag hver dag!

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.