Error!

Chokoladeposer

Chokolade

Cadbury Eclairs Classic

130 g
24,95 DKK
Cadburys Chocolate Eclairs er verdens mest populære éclairs, og det er nemt at se hvorfor. En berusende kombination af et tyggevenligt ydre lag af toffee og et tykt, Cadbury chokoladeindre sikrer tilfredsstillelse hver gang. At have chokoladen inderst gør det sjovt at bide igennem det ydre karamellag for at nå frem til chokoladegevinsten.
Harry Potter fans vil elske denne lækre mælkechokoladefrø med sprøde ris. Hver frø kommer med et kort med en troldmand på, som du kan samle. Der er 16 kort i alt - saml dem alle!
En pose med 150g af de små chokolade-jornøddesmør-kopper fra Reeses. Reeses miniature-kopper med chokolade og jordnøddesmør er de klassiske “kopper”, du kender og elsker men nu i en perfekt snackstørrelse. De små kopper med jordnøddesmør er lige til at nyde hvor som helst, og de er fantastiske at have i huset eller på kontoret. Nyd hver eneste dekadente...
Galaxy Hazelnut Creamy...
  • Ny
29,95 DKK
Opdag den ultimative nydelse med Galaxy Hazelnut Creamy Truffle Mini Eggs, en udsøgt chokoladeoplevelse designet til at forkæle dine smagsløg. Disse fortryllende miniæg er en sand symfoni af smag, fyldt med en blød og cremet hasselnøddecreme, der oser af rigdom og indulgence. For chokoladekendere er dette ikke bare en godbid; det er en invitation til at...
Chokolade

Cadbury Crunchie Rocks

110 g
34,95 DKK
Crunchie Rocks er en perfekt kombination af sprøde, knasende, bikagestykker og gyldne cornflakes væltet i Cadbury mælkechokolade. Perfekt til at dele for at opnå følelsen af fredag.
34,95 DKK
Et luftigt centrum med pebermyntesmag, og en skal der smager halvt af mælkechokolade og halvt af pebermynte.
24,95 DKK
Lad ikke den lille størrelse narre dig. De små bidder er fyldt med chokolade og jordnødder og passer lige perfekt til munden, og da den er king size, er den perfekt til at dele med venner og familie.
29,95 DKK
Flipz mælkechokolade omgivet af saltkringler er en herlig eftermiddagssnack for unge såvel som ældre. Det er et lækkert valg, når du trænger til noget sødt og saltet. Den cremede mælkechokolade balancerer på perfekt vis den saltede, sprøde saltkringle. Hav Flipz chokolade-saltkringler tæt ved hånden, når du har brug for en hurtig snack eller en sød...
29,95 DKK
Knasende saltstænger som vi kender dem... Nu som en VIRKELIG lækker snack... Disse små saltkringler er omgivet af en lækker, tyk, saltet karamel og drysset med chokoladeoverdådighed! Demets har på en eller anden måde skabt den mest FANTASTISKE lækkerbisken for karamelelskere. De her er rimelig forkælende!

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.