Error!

Hvem er vi?

Vi er Snamix - nok Danmarks største og førende importør af Amerikanske, Britiske og Asiatiske produkter. Her på siden finder du et bredt udvalg af de kendte produkter, lige fra hverdagens basisvarer til de helt særlige delikatesser. Vores unikke sortiment gør os til det fortrukken sted for dig og tusinder af andre danskere der elsker amerikanske og britiske dagligvarer produkter.

Vi har en stor kærlighed for amerikanske og britiske produkter og ønsker at disse bliver tilgængelige for hele den danske befolkning. Som kunde skal det være nemt at handle hos snamix og vores webshop gør det sikkert at handle dine ynglings produkter. Det er vores erklærede mission at køb af amerikanske og britiske varer på nettet bliver lige så nemt og tilgængeligt som at købe dagligvarer i de fysiske butikker.

Vores motto er derfor “Amerikanske og britiske varer når det passer dig”.  Vores mål er at kunne tilbyde disse unikke produkter og løbende udvide sortimentet med nye spændende varer. Om det er Hershey chokolade, Reeses Peanut Butter, Jolly Rancher slik eller mindre kendte mærker, vil vi stræbe efter at importere mange forskellige produkter og tilbyde noget for enhver smag  

Hvad tilbyder vi?

+
Produkter
Brands
Sæsonvarer

Historie

Vores historie begyndte i en lille dagligvarebutik i Odense, hvor vi kun sporadisk solgte nogle få Skittles og Dr Peppers. Drikken var populær, men det var meget besværligt at få den hertil, så her var en god mulighed for udvikling.

Butikkens store popularitet inspirerede os hurtigt til at lancere vores første hjemmeside i 2016, og da vi nåede til 2017 havde vi fordoblet vores oprindelige udvalg på omkring 50 produkter. Her i 2018 inkluderer vores udvalg amerikansk slik, britisk slik og japansk slik, ligesom vi også fører australsk kvalitetschokolade.  

Nu importerer vi over 1000 forskellige typer slik, drikke, chokolade og madvarer. Vi er den største importør af amerikanske, japanske og britiske produkter i Danmark, og er konstant på udkig efter nye lækkerier at dele med dig. 

Du ønskes en rigtig god shoppelyst

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.