Error!

Dåse Sodavand

Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af granatæble, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Drikkevarer

Fanta Strawberry

355 ml
14,95 DKK
1 Anmeldelser
Hvorfor vælge Fanta Strawberry sodavand? Lækker smag, du kan have det godt med - Fanta får sin smag fra 100 % naturlige smagsstoffer, og indeholder ingen koffein. Det er, hvad der gør Fanta til den rette.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af blåbær, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
19,95 DKK
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af citron, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
19,95 DKK
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Taiwan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af banan, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
19,95 DKK
1 Anmeldelser
Nogle troldmænd påstår, at denne bryg beskytter dem, som drikker den, og at brug af dette produkt har været kendt for at fremskynde troldmandskræfterne hos en kommende troldmandslærling. Denne skønne læskedrik er den første troldmandsdrik, som har krydset grænsen til den dødelige verden i stor stil.
Drikkevarer

Bubble Tea Apple Iced Tea

320 mL
21,95 DKK
Smag friskheden med vores Bubble Tea Apple Iced Tea! Forestil dig en forfriskende blanding af sprøde æbler og iskold te, der danser i harmoni på din tunge. Hver sip er som en bid af saftig æbleglæde, der vækker dine smagsløg til live. Lad dig forføre af kombinationen af sødme og kølighed, mens boblerne tilføjer en legende tekstur. Oplev æblets friske smag...
Drikkevarer

Bubble Tea Mango Iced Tea

320 mL
21,95 DKK
Dyk ned i en tropisk oase af forfriskning med vores Bubble Tea Mango Iced Tea! Hver slurk er som en eksotisk rejse, hvor den lækre mango smelter sammen med iskold te og boblende kugler. Forestil dig den saftige sødme af modne mangoer, der fortryller dine smagsløg og efterlader dig forfrisket og opkvikkende. Skab dine egne øjeblikke af sommerlykke med...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.