Error!

Dåse Sodavand

Drikkevarer

A&W Root Beer

355 ml
14,95 DKK
2 Anmeldelser
A&W bringer dig den bedste, amerikanske root beer! Lavet med en unik blanding af sassafrasrod, krydderier, urter, bark, bær og sarsaparillarødder. A & Ws opskrift er forblevet en hemmelighed siden debuten i 1919.
Drikkevarer

Fanta Fruit Twist

330 ml
10,95 DKK
1 Anmeldelser
Fanta Fruit Twist er en brusende læskedrik. Vores Fruit Twist-smag er lavet af fire procent juice (fra koncentrat). Lavet med frugtjuice. Med naturlig smag. Ingen kunstige farvestoffer. Et brag af frugtsmag og 4% frugtjuice. Naturlig smag. Ingen kunstige farvestoffer. Sukker og sødemiddel. Servér iskold for maximal forfriskelse. Opbevares i køleskabet.
Drikkevarer

Fanta Peach

355 ml
14,95 DKK
1 Anmeldelser
Fanta Peach har en frisk smag af fersken og appelsin, hvilket giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.
Bubble Tea Apple Iced Tea
  • Ny
Drikkevarer

Bubble Tea Apple Iced Tea

320 mL
21,95 DKK
Smag friskheden med vores Bubble Tea Apple Iced Tea! Forestil dig en forfriskende blanding af sprøde æbler og iskold te, der danser i harmoni på din tunge. Hver sip er som en bid af saftig æbleglæde, der vækker dine smagsløg til live. Lad dig forføre af kombinationen af sødme og kølighed, mens boblerne tilføjer en legende tekstur. Oplev æblets friske smag...
Drikkevarer

Barr Bubblegum

330 ml
14,95 DKK
Barr har altid været garanti for lækkert udvalg af sodavand i mere end 100 år. Hvis du elsker tyggegummi, så prøv også Barr’s nye sodavand med tyggegummismag!
Drikkevarer

Fanta Pineapple

355 ml
14,95 DKK
2 Anmeldelser
Skinnende, boblende og øjeblikkelig forfriskende. Fanta består af 100 % naturlige smagsstoffer, og er koffeinfri. Forfriskende Fanta med smag af ananas.
19,95 DKK
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Taiwan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af banan, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af blåbær, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af granatæble, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
19,95 DKK
Nu kan du fange dem alle med denne ekstremt populære Pokémon sodavand fra Japan – lækre dåser med brusende vand produceret af Ocean Bomb, og hver eneste af dem har fået tilført smag af citron, som passer med farverne på den Pokémon, der er på dåsen.
Bubble Tea Mango Iced Tea
  • Ny
Drikkevarer

Bubble Tea Mango Iced Tea

320 mL
21,95 DKK
Dyk ned i en tropisk oase af forfriskning med vores Bubble Tea Mango Iced Tea! Hver slurk er som en eksotisk rejse, hvor den lækre mango smelter sammen med iskold te og boblende kugler. Forestil dig den saftige sødme af modne mangoer, der fortryller dine smagsløg og efterlader dig forfrisket og opkvikkende. Skab dine egne øjeblikke af sommerlykke med...
Drikkevarer

Fanta Grape

355 ml
14,95 DKK
1 Anmeldelser
Skru op for sjov med Fanta Grape Soda! Denne populære lilla sodavand er sprængfyldt med smag og sødme, og kommer til dig direkte fra USA!
Drikkevarer

Barr Cream Soda

330 mL
14,95 DKK
Cream Sodaen fra Barr er en brusende læskedrik med cremet smag, som både børn og voksne vil elske. Denne forfriskende sodavand kan også bruges til at kreere en klassisk Soda Float med flødeis. For at opnå den komplette oplevelse bør den serveres iskold.
Drikkevarer

Sunkist Strawberry Lemonade

355 mL
14,95 DKK
Slap af og overgiv dig til smagen af Sunkist Soda. Sunkist Strawberry Lemonade Soda er den perfekte sammensætning af jordbær og citron, der skal tages frem, næste gang familien skal samles. Med Sunkist Strawberry Lemonade Soda oplever du smagen af sommer ved hvert sip.
Bubble Tea Peach Iced Tea
  • Ny
Drikkevarer

Bubble Tea Peach Iced Tea

320 mL
21,95 DKK
Dyk ned i forfriskningen med vores Bubble Tea Peach Iced Tea! Lad os sammen skabe en visuel fortælling om den saftige fusion mellem iskold te og forfriskende ferskenbobler. Brug farverige billeder og kreative beskrivelser til at fange øjeblikket, hvor hver sip bliver en smagsrejse. Inviter dine følgere til at deltage i den boblende fest og lad dem opleve...
Drikkevarer

Coca Cola Vanilla

355 ml
14,95 DKK
Coca-Cola Classic med vanilje indeholder den søde aroma og fantastiske smag af vanilje, som blandes med den forfriskende smag af Coca-Cola. Hver dåse indeholder den kendte, fantastiske smag af cola men med tilføjelse af den naturlige vaniljesmag. Sørg for at have en dåse i køleskabet, som du kan servere kold for at opnå maksimal forfriskelse.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.