Error!

Festligheder

Chokolade

Cadbury Screme Egg

34 g
14,95 DKK
Lavet af righoldige mælkechokolade-skaller og et grønt fondant-fyld. Disse Cadbury Screme Egg er en uhyggelig lækkerbisken til Halloween. Hvert Halloween-æg er det ideelle slik at give til børnene på Halloween-aften. Del det her slik med alle dine venner og hele familien til Halloween-festen.
Chokolade

Cadbury Goo Heads Creme Eggs 5 Pack

5 Pack - 200 g
44,95 DKK
Cadbury Goohead fås i en æske med fem stykker. Hvert af de fem Gooheads har et unik design på deres personlige indpakning. Lækre chokoladeæg med fondant i midten – prøv dem!
Kiks & Kager

Cadbury Snowy Fingers

115 g
24,95 DKK
Hvis du ikke kan vælge mellem Cadbury-mælkechokoladefingre og fingre af hvid chokolade, så er de her snefingre din slikdrøm, der er gået i opfyldelse!
9,95 DKK
Mælkechokolade med blød mælkechokolade-mousse med smag af appelsin. Perfekt lige ned i julesokken. Det her er mælkechokolade med mousse, der er formet som snemænd i julens anledning.
Chokolade

Cadbury Roses Tub

600 g
134,95 DKK
For mange er julen lig med en chokolade-æske med Roses, og det kan du nu også blive for dig med Cadburys Roses – en lækker blanding med mælkechokolade, der er pakket ind hver for sig, og det har man gjort siden 1938. Varm familiens hjerter med en ny juletradition. Del de vidundelige smage af Cadbury Roses med familien.
84,95 DKK
Tæl dagene indtil jul med Cadbury Dairy Milk Advent Calendar. For hver dag, du nærmer dig juleaften, vil hver låge åbenbare endnu en herlig lækkerbisken. Opdag 24 måder at dele positive budskaber, sprede generøsitet og, selvfølgelig, glæde med de 24 Cadbury Dairy Milk, Wholenut and Caramel-stykker, der venter på dig. Hver af de 24 stykker er pakket ind...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.