Error!

Jul

Hvad er bedre end jul? Slik måske, men hvad er bedre end slik? Det er juleslik! Alt fra små skumfidus-juletræer til slikstokke med bacon smag, vi har alle de søde lækkerier, du vil kunne ønske og mere. Her vil du finde årstidsbestemte julesliksudgaver og slik med juletema fra hele verdenen. Shop i blandt vores sæsonslik med det samme. Når det først er væk, vil det ikke være tilbage i et helt år!

Cadbury Puds Cadbury Puds 2
  • -20%
  • Ny
Chokolade

Cadbury Puds

35 g
10,36 DKK 12,95 DKK
Charms Hot Chocolate Pops Charms Hot Chocolate Pops 2
  • -20%
Slik

Charms Hot Chocolate Pops

7 Pack - 109 g
19,96 DKK 24,95 DKK
Den nyeste sensation af juleslik: Charms Hot Chocolate Pops har smag af varm kakao og et cremet indre af skumfidus. Det er den perfekte julesnack til julesokken eller som et festligt indslag til en anden anledning. Hot Chocolate Pops giver dig den velkendte smag af julen og et unikt indre, der nok skal overraske en masse!
Hershey's Kisses Candy Cane Hershey's Kisses Candy Cane 2
  • -20%
Chokolade

Hershey's Kisses Candy Cane

226 g
63,96 DKK 79,95 DKK
Til jul skal du huske at tage Hershey’s Kisses Brand Candy Cane Mint Candies with Stripes and Candy Bits med til sammenkomsten! Hershey tager her de lækre, små stykker knasende slik og sætter dem ind i chokolade med pebermynte-smag med røde striber, der bringer magien frem til jul og nok skal glæde dine smagsløg samtidig.
39,95 DKK
Hershey Ice Breaker Mint er perfekte til at forfriske din ånde op med på farten – oplev den mundforfriskende opløftning og fantastiske smagsoplevelse med Ice Breakers Mints med deres nye festlige julestokssmag!
Reese's White Trees Peanut...
  • -20%
27,96 DKK 34,95 DKK
Spred julehumøret med den søde smag af peanutbutter og lækker hvid creme med de her Reese’s Peanut Butter Trees. De bliver et godt samlingspunkt for familien og vennerne denne jul.
Reese's Trees Peanut Butter... Reese's Trees Peanut Butter... 2
  • -20%
27,96 DKK 34,95 DKK
Nyd den cremede Hershey’s chokolade, der er fyldt med det velkendte Reese’s peanutbutter, og de her juletræsformede herligheder gør noget nyt ved juletraditionerne. Reese’s Peanut Butter Trees er en skøn omgang juleslik, som hele familien vil elske.
Fluffy Stuff North Pole Fluffy Stuff North Pole 2
  • -20%
19,96 DKK 24,95 DKK
Lækker Jordbær og Blue Razz candyfloss i en strålende højtidspose er en vidunderlig gave i julestrømpen. Enhver candyfloss-elsker vil fornøjes over at modtage denne pose!
Chokolade

Sno Caps

87.8 g
24,95 DKK
Hav det sjovt med at snacke og bage med Nestle Sno Caps Nonpareils. De fås i en æske på 87 gram, og der er ingen kunstige smagsforstærkere eller farvestoffer. Spis dem i biografen, på sofaen eller andre steder. De kan også bruges som en bageingrediens. Tilføj disse halvsøde chokolade-sukkerkugler i kager eller muffins for at få en unik smag eller server...
Fluffy Stuff Snow Balls... Fluffy Stuff Snow Balls... 2
  • -20%
19,96 DKK 24,95 DKK
Hvad er mere sjovt end en ægte sneboldkamp? Tja, hvad med en jordbær-”snebold”, som du kan spise? Fluffy Stuff Snow Balls-candy floss er fantastisk lækkert og er det perfekte at putte ned i julesokken til jul. Lav dine helt egne candy floss-snemænd!
44,95 DKK
Den berømte form, festlige folieindpakning og klassiske smag af HERSHEYS KISSES med mælkechokolade gør dem perfekte at dele og nyde. Brug gerne HERSHEYS KISSES med mælkechokolade i dine yndlingsopskrifter, i din hverdags slikskål eller til din næste fest eller familiesammenkomst. De originale HERSHEYS KISSES mælkechokolader har været en af amerikanernes...
Hershey's Kisses Hot Cocoa Hershey's Kisses Hot Cocoa 2
  • -20%
Chokolade

Hershey's Kisses Hot Cocoa

255 g
63,96 DKK 79,95 DKK
Her får du Hershey’s Kisses Milk Chocolate, der er inspireret af den velkendte kop varm kakao. Lækker mælkechokolade og skumfidus-creme findes heri. De her Kisses Hot Cocoa Chocolate er den perfekte lille julesnack. Brug dem til at proppe i julesokken, som små julegaver eller tilføj lidt ekstra sødt til skålen med juleslik.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.