Error!

Kolonial

Vores udvalg af bogstavelig talt hundreder af amerikanske og engelske fødevarer og kolonialvarer kan ikke slås. Alle produkter er importeret direkte fra USA og UK to-tre gange om måneden og fragtet direkte til dit hjem fra vores danske varehus. 

Kolonial

Jell-O Peach

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Peach Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker fersken smag.
49,95 DKK
Kraft Shake 'N Bake Original blandingen med kyllingekrydderi giver kyllingen en sprød overflade men uden besværlighederne ved at stege den, så du kan få et hurtigt, hjemmelavet måltid mad. Den knasende overflade er perfekt krydret med smag, som får mundvandet til at løbe og giver et skønt og uimodståeligt knas. Forberedelsen er enkel: Du skal bare fugte...
49,95 DKK
Krafts Oven Fry krydderiblanding gør kyllingen ekstra sprød og giver dig en hjemmelavet-agtig smag i en praktisk krydderiblanding til din kylling, som gør middagen meget enklere. Denne ekstra sprøde krydderiblanding til kylling benytter en saftig blanding af krydderier for at opnå den klassiske smag af stegt kylling, men uden alt arbejdet. Det er så...
Kolonial

Jell-O Raspberry

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Raspberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker hindbær smag.
Kolonial

Cadbury Crunchie Spread

400 g
64,95 DKK
Sød, overdådig og sprød. Cadbury Crunchie chokoladesmørepålæg er et uimodståeligt smørepålæg, der kan gøre selv den tristeste dag lysere. Dette tykke smørepålæg er produceret med ægte Cadbury mælkechokolade, som er spækket med knasende stykker af bikage, hvilket gør den hårdtslående – både i smag og tekstur. Brug den som dip til saltkringler, put det på...
Kolonial

Jell-O Strawberry Banana

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Strawberry Banana Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker jordbær og banan smag.
Kolonial

Jell-O Orange

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Orange Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker appelsin smag.
Kolonial

Jell-O Grape

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Grape Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker vindrue smag.
Kolonial

Jell-O Cherry

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Cherry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker kirsebær smag.
Kolonial

Nestle Nesquik Duo

225 g
34,95 DKK
Forbered dig på en aktiv dag! Nesquik DUO sammenblander den gode smag af kakaokugler og Nesquiks hvide chokolade, og det giver dine børn de essentielle næringsstoffer, som de har brug for på en aktiv dag. Smagen af Nesquik møder den skønne smag af hvid chokolade for at give din morgenmad en uimodståelig blanding.
Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Pizza

160 g
24,95 DKK
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af pizza smag. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
Kaffe og the

Typhoo 80 Foil Fresh Teabags

232 g
44,95 DKK
Med mere end 100 års erfaring er Typhoo en af nationens bedste te-producenter og et veletableret, kendt mærke. Siden begyndelsen af 1903 har Typhoo altid produceret en herlig smag og værdifuld te. Det er sandt på tværs af hele sortimentet fra den velkendte sorte te til Typhoo Decaf og til Typhoo's sortiment af madservice.
Kolonial

Cinnamon Toast Crunch

340 g
79,95 DKK
Denne morgenmad er så lækker, at du vil knase den døgnet rundt. Den er lavet med guffelig kanel. Morgenmad med sprødt og sødet fuldkorn samt ris og ægte kanelsukker i hver eneste bid. Det er en god kilde til kalcium og D-vitamin. Det kræver kun et enkelt blik på kanelhvirvlerne for at forstå, at Cinnamon Toast Crunch er for alle.
Kolonial

Jell-O Berry Blue

85 g
24,95 DKK
Denne lækre pakke af Berry Blue Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker bær smag.
Lotus Biscoff Spread har en unik og overraskende smag, der giver en tiltrængt variation på dit middagsbord, når du lige skal smøre dig en mad eller lignende. Denne knasende variant er til dem, der kan lide en delikat og knasende smag som en påmindelse om de originale småkager
Kolonial

Kellogg's Apple Jacks

286 g
109,95 DKK
Disse lækre Apple Jacks fra Kelloggs sikrer hele familien en perfekt balanceret morgenmad. De indeholder tre typer af korn og en lækker æble- og kanelsmag.
39,95 DKK
Fyldt med smagen af solmodne citroner og friske urter er Lemon & Herb PERi-PERi en perfekt kombination af smag og styrke i varme. Den her sauce er så mild, som den slags kan blive: markante krydderier uden alt for meget af den brændende fornemmelse. Når livet giver dig citroner og urter, så er det bare med at øse ud af den her blanding af...
39,95 DKK
Hvis du godt kan lide at have hvidløg til middag, så er Garlic PERi-PERi den rette for dig! Hvidløg er mange ting, men den er ikke diskret i smagen. Ligesom med chilisaucen fra PERi-PERi er der bird’s eye chili i, der komplementerer hvidløgens smag. Hvis du er på date, så hæld noget på begge tallerkener. Du vil takke os senere.
79,95 DKK
Coffee mate creamer med smag af karamel macchiato er den perfekte måde at lave en lækker kop daglig perfektion. Den er inspireret af den fantastiske kreation fra kaffehuset, og den læskende smag kombinerer cremet karamel med en glat latte finish, som er uden sammenligning. Tilsæt den cremede smag af Caramel Macchiato når som helst for at opnå en glat, sød...
29,95 DKK
1 Anmeldelser
Skumfiduscreme er en unik, amerikansk madvare. Det er en virkelig sød, smørbar, skumfidusagtig konfekt. Lækker jordbærsmag, durkee Marshmallow Fluff fra USA

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.