Error!

Morgenmad

Vågn op og start din dag på en amerikansk måde! Uanset om du leder efter nogle af USA's mest populære morgenmadsprodukter inklusiv Charms, Froot Loops, Reese's Puffs, Apple Jacks, Cheerios og mange andre eller vil tilberede en kæmpe batch lyse og puffede  Aunt Jemima pandekager oversvømmet med sirup, klarer vi opgaven. Vi har alt fra små bokse til gigantiske bokse og fra cups til snackbarer. Tjek vores morgenmadsudvalg igennem i dag. 

Kolonial

Pop Tarts Chocolate Chip

384 g
79,95 DKK
Hvordan bliver småkagedejen, der er inden i småkagen med den snirklede vaniljeglasur, ved med at være så blød, efter den er bagt? Det er et lækkert mysterium. Chokoladestykker indbagt i kagedej, som har fået chokoladeglasurstriber og fyldt med lækker chokoladesmag. Grib et stort glas mælk og dyb løs.
79,95 DKK
Med en chokoladekage, smidigt vaniljefyld, vanilje- og chokoladeglasur og farverigt krymmel er denne "isdessert", der er lige til at spise, et skønt skue. Og det, at det er en god kilde til calcium og har reduceret sukkerindhold, gør den bare endnu bedre.
Kolonial

Pop Tarts Cookies & Creme

384 g
79,95 DKK
Chokoladekage udenpå. Sød, hvid smørcreme overdrysset med småkagestumper. Smidigt vaniljecremefyld. Behøver vi at sige mere? Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Kolonial

Pop Tarts Wild Berry

384 g
79,95 DKK
En gylden kageskorpe, som er proppet med fyld af vilde bær og på toppen er der lilla og blå glasur. Start din dag på en god måde med et sødt, snasket fyld med smag af vilde bær, som er indkapslet i en crumble-kageskorpe og har lækkert lilla og blå glasur på toppen. En hurtig og lækker snack når som helst og for hele familien. Kelloggs Pop-Tarts kager til...
Kolonial

Pop Tarts Raspberry

384 g
79,95 DKK
En glaseret gylden kage med hvid glasur og rød krymmel udenpå. Dejlig lækkert fyld med hindbærsmag indeni. Kan man andet end at elske det?
79,95 DKK
Pop Tarts med konfetti cupcakesmag er en lækker snack til den søde tand! Start din dag frisk og frejdig med en pop tart med en midte af sød smag af konfetti cupcake, dækket af en sprød kant med dejligt glasur. Det er en lækker snack til hele familien og er perfekt til madpakken, efter skole, eller når du er på farten.
79,95 DKK
Den virkelig lækre kombination af puddersukker og kanel kommer til sin ret i hver eneste bid af glasur, fyld og gylden kage.
Kolonial

Pop Tarts S'mores

384 g
79,95 DKK
Fyld af chokolade og skumfiduser, der camperer i grahamkiks med chokoladecreme. Og vi er næsten sikre på, at de smager bedst, når de er ristet over toaster'en. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.