Error!

Morgenmad

Vågn op og start din dag på en amerikansk måde! Uanset om du leder efter nogle af USA's mest populære morgenmadsprodukter inklusiv Charms, Froot Loops, Reese's Puffs, Apple Jacks, Cheerios og mange andre eller vil tilberede en kæmpe batch lyse og puffede  Aunt Jemima pandekager oversvømmet med sirup, klarer vi opgaven. Vi har alt fra små bokse til gigantiske bokse og fra cups til snackbarer. Tjek vores morgenmadsudvalg igennem i dag. 

59,95 DKK
Pop-Tarts Frosted Choclatey Churro Toaster Pastries er en lækkerbisken at se frem til. Start dagen på en god måde med denne chokoladeherlighed med brunt sukker, smag af kanel, et sprødt overtræk og lækre sukkerflager. Det er en hurtig og smagfuld snack til hele familien. Pop-Tarts Toaster Pastries er den ideelle følgesvend i madpakken, som snack efter...
Kolonial

Pop Tarts Blueberry

384 g
59,95 DKK
1 Anmeldelser
Massevis af lækker blåbærsmag gemmer sig som en skjult skat inden i den gyldne kage, der udgør disse perfekt glaserede og krymmeloverdryssede blåbærsnitter til brødristeren. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Kolonial

Pop Tarts Cookies & Creme

384 g
59,95 DKK
Chokoladekage udenpå. Sød, hvid smørcreme overdrysset med småkagestumper. Smidigt vaniljecremefyld. Behøver vi at sige mere? Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Kolonial

Pop Tarts Wild Berry

384 g
59,95 DKK
En gylden kageskorpe, som er proppet med fyld af vilde bær og på toppen er der lilla og blå glasur. Start din dag på en god måde med et sødt, snasket fyld med smag af vilde bær, som er indkapslet i en crumble-kageskorpe og har lækkert lilla og blå glasur på toppen. En hurtig og lækker snack når som helst og for hele familien. Kelloggs Pop-Tarts kager til...
Kolonial

Pop Tarts Cherry

384 g
59,95 DKK
Der er fyld med kirsebærsmag, lyserød smørcreme og glitrende rødt sukkerdrys - det er et kirsebær oven på et kirsebær, hvis du kan forestille dig det. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Kolonial

Pop Tarts S'mores

384 g
59,95 DKK
Fyld af chokolade og skumfiduser, der camperer i grahamkiks med chokoladecreme. Og vi er næsten sikre på, at de smager bedst, når de er ristet over toaster'en. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en.
Pop Tarts Strawberry 384 g Pop Tarts Strawberry 384 g 2
  • -30%
Kolonial

Pop Tarts Strawberry

384 g
41,97 DKK 59,95 DKK
Lækkert fyld med jordbærsmag lige midt i en gylden cremefri kage. Der kan man bare se, at det er det inden i, der tæller. Sprøde kiks med delikat fyld og glasur lige til at putte i toaster'en. Sød frosting dekoreret med regnbuefarvet krymmel og fyldt med jordbærsmagende lækkerhed. Intet under, at den er så populær
Kolonial

Pop Tarts Cinnamon Roll

384 g
59,95 DKK
Virkelig en bagers fryd, lige fra den velkendte kanel-snirkel og glasurstriberne på kagen til det dejlige klæbrige kanelfyld i midten.
59,95 DKK
Den virkelig lækre kombination af puddersukker og kanel kommer til sin ret i hver eneste bid af glasur, fyld og gylden kage.
Kolonial

Pop Tarts Chocolate Fudge

384 g
59,95 DKK
Åh, fudge - kunne du blive mere lækker? Chokoladeglasur, fyld med chokoladesmag, chokoladeskorpe med små, hvide drys... bestemt ikke!
Kolonial

Pop Tarts Raspberry

384 g
59,95 DKK
En glaseret gylden kage med hvid glasur og rød krymmel udenpå. Dejlig lækkert fyld med hindbærsmag indeni. Kan man andet end at elske det?
Kolonial

Froot Loops

286 g
79,95 DKK
1 Anmeldelser
Kellogg’s Froot Loops er fyldt med skøn smag af frugt, frugtagtig duft og klare farver. Det er et hit hos amerikanske børn, og vil helt sikkert også blive populært i din familie! Lavet af fuldkorn, som bliver sødet let, og derfor er Froot Loops den sjove del af et komplet morgenmåltid samt en god kilde til fiber.
59,95 DKK
Med en chokoladekage, smidigt vaniljefyld, vanilje- og chokoladeglasur og farverigt krymmel er denne "isdessert", der er lige til at spise, et skønt skue. Og det, at det er en god kilde til calcium og har reduceret sukkerindhold, gør den bare endnu bedre.
Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Tomato Olive

160 g
19,95 DKK
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af tomat oliven smag. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
59,95 DKK
Pop Tarts med konfetti cupcakesmag er en lækker snack til den søde tand! Start din dag frisk og frejdig med en pop tart med en midte af sød smag af konfetti cupcake, dækket af en sprød kant med dejligt glasur. Det er en lækker snack til hele familien og er perfekt til madpakken, efter skole, eller når du er på farten.
69,95 DKK
Det er den rette skumfidus-agtige måde at tilgå Fruity Pebbles med skumfiduser på via en sød og frugtholdig oplevelse, der er fyldt med alt det dejlige fra skumfiduser. For at opleve denne fantastiske skumfidus-agtige smag skal du bare øse en skålfuld op til dig selv på hvert tidspunkt af døgnet! Der er velkendte Flintstones-karakterer på æsken, og der er...
Kolonial

Kellogg's Apple Jacks

286 g
79,95 DKK
Disse lækre Apple Jacks fra Kelloggs sikrer hele familien en perfekt balanceret morgenmad. De indeholder tre typer af korn og en lækker æble- og kanelsmag.
Pop Tarts Chocolate Chip 384 g
Sidste elementer på lager
Kolonial

Pop Tarts Chocolate Chip

384 g
59,95 DKK
Hvordan bliver småkagedejen, der er inden i småkagen med den snirklede vaniljeglasur, ved med at være så blød, efter den er bagt? Det er et lækkert mysterium. Chokoladestykker indbagt i kagedej, som har fået chokoladeglasurstriber og fyldt med lækker chokoladesmag. Grib et stort glas mælk og dyb løs.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.