Error!

Pasta & Nudler

Pasta og nudler er på sit højeste, hvad angår popularitet i USA for tiden. Om du så skal have lavet noget smagsholdig og cremet makaroni med ost, eller du bare vil lave nogle hurtige nudler i flere smagsvariationer med unikke og tiltalende smagsvarianter, så er pasta og nudel-sektionen perfekt til dig. Her er et bredt udvalg fra Kraft, Mac & Cheese, Maruchan med videre.

29,95 DKK
Den ikoniske, originale makaroni og cheese-opskrift fra Kraft indeholder smagen af ost og makaroni formen, der har været elsket af generationer. Den klassiske, amerikanske trøstemad, der er så ostet, lækker og nem at tilberede, at du vil kunne nyde en lækker måltid i løbet af minutter! Både voksne og børn elsker dets ostesmag.
Kolonial

Kraft Cheesey Pasta

190 g
29,95 DKK
Få stillet din sult efter Mac & Cheese på kun få minutter! Den har en fantastisk smag, med høj kvalitet af pasta og dejlig frisk ost. Det er et nærende og lækkert mellemmåltid, lige til at spise når det passer dig! Kan indtages af både børn og voksne.
Marshalls Cheesy Macaroni Cheese 190 g
Ikke på lager
29,95 DKK
Lys og cremet lys pasta lavet på durummel tilsat et velsmagende traditional mix af ost! Et dejligt hvedeprodukt med god og nærende cheddarost. Retten kan også spises af vegetarer.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.