Error!

Slikposer

De kendte mærker og de bedste slikposer fra USA, England og Japan, finder du her hos os. Hvem elsker ikke Ameriaknsk, Engelsk og Japansk slikposer?

34,95 DKK
Nyd efteråret med den her umiskendelige, farverige blanding af Brach’s Pumpkins, Harvest Corn og Classic Candy Corn. For at få det fulde udbytte af det her slik, så kan du bruge dem i dit bagværk eller til at dekorere med. Selvfølgelig kan du også bare spise dem, som de er!
11,95 DKK
Kom med og følg regnbuen, hvor mulighederne er uendelige. Alt kan ske, og vil sandsynligvis ske. Skittles giver fantasien frit løb, sprænger hverdagens grænser og fører dig ind i en verden uden begrænsninger. Skittles med smag af syrligt æble, kirsebær, mandarin, ananas og hindbær.Tyggevenligt slik i en sprød sukkerskal med syrlig smag af frugt. Ikke to...
Slik

Mamba Fantastic Mix

140 g
29,95 DKK
Mamba Fantastic Mix-slik er det ikoniske slik fra Polen. Den her pose indeholder en stor blanding af former og smage. Prøv det her skønne retroslik. Pakket ind hver for sig.
Slik

Mamba Magic Sticks

140 g
29,95 DKK
Mamba Magic Sticks vil påføre en sød besværgelse på dine smagsløg. Disse ikoniske frugtstænger blev opfundet i 1950’erne. Denne pose indeholder herlige smagsvarianter som kirsebær/æble, mango/jordbær, ananas/appelsin og vandmelon/hindbær. Prøv disse stykker retro-slik. Pakket ind individuelt.
Slik

Reed's Root Beer

113 g
24,95 DKK
Nyd disse smagfulde stykker root beer slik selv eller forkæl en ven. Hvert parti omrøres langsomt, så hver eneste bolche er af højeste kvalitet, uden bobler, og at de føles glatte imens, de opløses på tungen. Snup en pose eller to for at få oplevelsen af den fyldige smag, som varer ved. Dette root beer slik klistrer med garanti aldrig sammen, og det er...
26,95 DKK
Et udvalg af lækkerier for hele familien! En uhyggelig blanding af alle jeres favoritter fra slikkepinde til alskens slik. Her er velkendt slik fra Love Hearts, Drumstick Lollies og Refreshers. Hver pose har nok slik til en enkelt person, eller man kan dele det.
Slik

E-Frutti Pizza

15.5 g
4,95 DKK
Mini Gummi Pizza fra E. Frutti er en vidunderlig, detaljeret pizza lavet med blødt vingummislik. En lunefuld, lækker slikvariant til alle aldre! Perfekt til halloween, fester og promos. Hvert stykke er individuelt indpakket, og hver pizza har fem stykker.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.