Error!

Snacks

Vi stræber efter at føre alle mulige typer snacks fra hele verdenen. Snacks og appetitvækkere kan være dine bedste venner.

Chips og snacks

Wild West Jalapeno

35 g
24,95 DKK
Hvad enten du er ude på opdagelse i bylivet, eller det store landlige landskab, så giver Wild West dig energien til at fortsætte din færd. Vores hjemmelavede laksejerky er fremstillet i Skotland, og der er brugt lokalfarmede, atlantiske laks, så den er fuld af al den udforskende ånd fra smagsfronten. Wild West har højt proteinindhold, lavt indhold af...
Chips og snacks

Kings Rib Eye Biltong

25 g
24,95 DKK
En lækker, hærdet oksekødssnack som indeholder over 50% protein og under 81 kalorier per pakke! Produceret af 100% britisk og irsk magert oksekød. Den er glutenfri og er en perfekt snack for dem, som ønsker at spise en sund og lækker snack på farten.
Chips og snacks

Kings Veggie Jerky

25 g
24,95 DKK
Kings Veggie er 100 procent vegansk og derfor velegnet til veganere, vegetarer og enhver, der gerne vil have en lækker proteinsnack på farten! Den er plantebaseret, kødfri og med sorte soyabønner med smag af tørret kød. Den indeholder over 20 procent proteiner og 0.4 mættet fedt per pakke.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.