Error!

Store slikposer

Slik

Mamba Fantastic Mix

140 g
29,95 DKK
Mamba Fantastic Mix-slik er det ikoniske slik fra Polen. Den her pose indeholder en stor blanding af former og smage. Prøv det her skønne retroslik. Pakket ind hver for sig.
Slik

Mamba Magic Sticks

140 g
29,95 DKK
Mamba Magic Sticks vil påføre en sød besværgelse på dine smagsløg. Disse ikoniske frugtstænger blev opfundet i 1950’erne. Denne pose indeholder herlige smagsvarianter som kirsebær/æble, mango/jordbær, ananas/appelsin og vandmelon/hindbær. Prøv disse stykker retro-slik. Pakket ind individuelt.
Slik

Reed's Root Beer

113 g
24,95 DKK
Nyd disse smagfulde stykker root beer slik selv eller forkæl en ven. Hvert parti omrøres langsomt, så hver eneste bolche er af højeste kvalitet, uden bobler, og at de føles glatte imens, de opløses på tungen. Snup en pose eller to for at få oplevelsen af den fyldige smag, som varer ved. Dette root beer slik klistrer med garanti aldrig sammen, og det er...
26,95 DKK
Et udvalg af lækkerier for hele familien! En uhyggelig blanding af alle jeres favoritter fra slikkepinde til alskens slik. Her er velkendt slik fra Love Hearts, Drumstick Lollies og Refreshers. Hver pose har nok slik til en enkelt person, eller man kan dele det.
24,95 DKK
Et udvalg af overdådigt slik. Ingen kunstige farvestoffer. Elsket af alle siden 1928. Vores familie har lavet ikonisk slik i hjertet af Peak Distrikt i årtier. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores slik smager lige så godt, som det altid har gjort. Med så meget at vælge imellem er der en Swizzels favorit til alle. Har du fx prøvet Loadsa Lollies?
34,95 DKK
Hi-Chew Sweet & Sour Mix-pose er ægte frugtsmag med en forunderlig variation! Her får du nemlig en blanding med vandmelon, grapefrugt og citron. Indeholder ægte frugtjuice og -puré, ingen kunstige farvestoffer, uden kolesterol og ingen transfedtsyre her.
Jelly Belly har pisket lidt magi i deres slik og har nu bragt dig Harry Potter Jelly Slugs! Sjove at spise. Jelly Slugs er så lækre, som de er underholdende! Pakket med fem intense frugtsmage: Banan, pære, surt kirsebær, mandarin og vandmelon.
24,95 DKK
Rowntrees Fruit Pastiller er lækkert, frugtbaseret slik, der ikke indeholder kunstige farver, smag eller konserveringsmidler. Denne frugtjuiceslik indeholder jordbær, lime, appelsin og solbærsmag.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.