Error!

TikTok

Hatakosen Bin Ramune Original 200 ml
  • -30%
Drikkevarer

Hatakosen Bin Ramune Original

200 ml
15,37 DKK 21,95 DKK
Sus afsted til japanske sommerdage og festivaler med Hatakosens ramunesodavand. Med en vidunderlig, unik tyggegummismag kommer ramune i en Codd-halsflaske - en traditionel stil inden for sodavandsflasker med en glaskuglestopper. For at åbne skal du blot bruge den inkluderede svupper for at poppe glaskuglen.
Hatakosen Yuzu Ramune Soda
  • -30%
Drikkevarer

Hatakosen Yuzu Ramune Soda

200 mL
15,37 DKK 21,95 DKK
Hatakosen Ramune Soda er en vidunderlig, unik sodavand med smag af yuzu-citrusfrugt. Den her drik kommer i en flaske med en udskæring, hvori der er en glaskugle i som lukkemekanisme. Med sin smag af denne specielle citrus vil Ramune Yuzu glæde enhver sodavands-elsker. Med den forsegling med en glaskugle er der virkelig tale om en unik indpakning fra...
Hatakosen Lychee Ramune Soda
  • -30%
Drikkevarer

Hatakosen Lychee Ramune Soda

200 mL
15,37 DKK 21,95 DKK
Med sin forfriskende, tropiske frugtsmag er Ramune Lychee Soda en fornøjelse for alle sodavands-elskere. Forseglet med en kugle kommer den her sjove og finurlige drik fra Japan i en ret speciel indpakning. Når den er åbnet, vil kuglen falde til bunden af flasken og rulle rundt og således give en drikke-oplevelse, som børn og voksne vil elske.
Slik

Fruit Roll-Ups Tropical Tie-Dye

10 Pack - 141 g
79,95 DKK
Vingummiruller med forskellige tropiske smagsvarianter af frugt, helt uden gelatine og gluten. Denne forfriskende snack er en god kilde til C vitamin, og den kommer både med forskellige tropiske smag. Du kan lave lige præcis den smagskombination, du vil have!
Funny Money 14 g Funny Money 14 g 2
Sidste elementer på lager
Slik

Funny Money

14 g
13,95 DKK
Lækre, spiselige rispapir-penge. De spiselige papirpenge har underholdt børn i lang tid. Du ved godt, at du altid har haft lyst til at gøre det. Nu er det muligt. Spis dine penge! Du kommer til at grine hele vejen til banken.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.