Error!

Tyggegummi

Vi har alle slags amerikanske tyggegummier og ballontyggegummier i vores lager her hos snamix! Fra den sjove og nyskabende bobletyggegummi til de klassiske tyggegummier, vi har det hele dækket til. Vores lager indeholder et stort udvalg af forskellige lækre smag, herunder Trident, Wrigleys, Extra, Big League Chew, Dubble Bubble, Bubblicious og mange andre! Vores amerikanske tyggegummi udvalg bør ikke undgås. Sørg for at tilføje et par pakker til din indkøbskurv og nyd dem ude eller hjemme. 

Slik

Stimorol

14 g
9,95 DKK
Slik

FiNi

6 g
1,95 DKK
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm i tykkelse.
Sødt, flydende centrum med et syrligt overtræk. Hvor lang tid kan du holde dig før, du bare må tage en bid? Dette Chupa Chups tyggegummi indeholder et syrligt, flydende fyld. Forbered dig på udfordringen og find ud af din syrlige styrke. Hver pakke indeholder et styk, som er ca 2cm.
Chupa Chups Center Shock Strawberry er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig jordbærsmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
7,95 DKK
Hubba Bubba Seriously Strawberry - det klassiske tyggegummi. Så sød og jordbæragtig at du vil proppe stykke efter stykke i munden! Den klassiske jordbærsmag er svær at slå, og er muligvis den bedste tyggegummismag, der findes!
Chupa Chups Center Shock Apple er et tyggegummi med et flydende centrum af syrlig æblesmag, som vil vælte dig omkuld! Er du klar til udfordringen? Kan du håndtere det søde? Gør dig klar til udfordringen og find ud af, om du er stærk nok.
4,95 DKK
Cry Baby extra sour er en ekstra sur tyggegummikugle. Hver af Cry Baby tyggegummiet fås i assorterede, syrlige smagsvarianter. Disse tyggegummikugler er så sure, at de vil få selv machomændene til at græde, men hold ud for dette tyggegummi vil få dig til at græde i ca. 40 sekunder. Hold ud! Du kan klare det!
9,95 DKK
Goop tyggegummi er et stærkt, radioaktivt og forfriskende sundhedsfarligt medlem af Toxic Waste-familien. Fire stykker lækker, sur tyggegummi med en super sur grøn slikvæske-kerne.
Hvor stor er den største bobel, du nogensinde har blæst? Var den på størrelse med en baseball? En grapefrugt? Eller hvad med en basketball? Med den originale blandingen af hubba bubba max, som vil få dit mundvand til at løbe i vand, kan du få masser af øvelse i at blæse den størst mulige boble. Hvad med at udfordre dine venner til en konkurrence i at...
Hvor stor er den største bobbel, du nogensinde har blæst? Var den på størrelse med en baseball? En grapefrugt? Eller hvad med en basketball? Med blandingen af jordbærsmag og vandmelonsmag, som vil få dit mundvand til at løbe i vand, kan du få masser af øvelse i at blæse den størst mulige boble. Hvad med at udfordre dine venner til en konkurrence i at...
17,95 DKK
Kanelsmags-tyggegummi med kunstige farvestoffer. Kanelsmagen vil i hvert stykke tyggegummi holde i op til 40 minutter.
Big League Chew Outta’ Here Blue Raspberry præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
Det her er mega fedt! Smid et par stykker i munden og oplev smagen af en mundfuld candyfloss. I stedet for at smelte væk, bliver du efterladt med tutti frutti tyggegummi, som du kan lave bobler med. Hvis det her ikke er genialt, ved vi ikke, hvad er!
Det her er det eneste knasende slik, der er kommet med i Baseball Hall of Fame. Rillede stykker tyggegummi i en foldbar foliepose, som holder på frugtsmagen. Big League Chew’s Watermelon-smag er et forfriskende tyggegummi, der kommer i små stykker.
7,95 DKK
Hubba Bubba Original - det klassiske tyggegummi. Så sød at du vil proppe stykke efter stykke i munden! Den klassiske smag er svær at slå, og er muligvis den bedste tyggegummismag, der findes!
4,95 DKK
Sukkerfrit tyggegummi som dragée med en lækker myntesmag. Halls Chewing Gum giver dig en øjeblikkelig og vedvarende frisk smag. Den her smag vil tilfredsstille kendere af myntesmage. Nap en Halls for at dele den med dine venner og familie.
Big League Chew Outta’ Here Green Apple præsenterer vores softball holdspiller, det berømte tyggegummi! Tyggegummistykker i en pose, der holder det frisk, og holder den saftige smag inde. Big League Chew er tyggegummisjov for alle, og har været en favorit siden 1980!
21,95 DKK
Dit yndlings-tyggegummi fra Big League Chew er nu tilgængeligt med smag af jordbær, som gør det perfekt til baseball- og rundbold-sæsonen, når alle på banen skal have en pastil. Men de kan også bruges til fodbold, håndbold eller en anden form for sport, om det er indendørs eller udendørs. Dette strimlede tyggegummi i pose er sejt og nostalgisk og sørger...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.