Error!

Chips og snacks

American og British Potato Chips, Corn Chips & Crisps America er velfortjent kendte for deres snacks og ikke mindst for deres kartoffel- og majschips. Udvalget af typer og smag er svimlende og vi stræber efter at bringe dig så mange, som vi kan! Vi har Cheetos, Pringles, Walkers, TGI Fridays, Fritos, Buggles, Andy Capp, Blair’s … listen er stor … og i stadig vækst!

Chips og snacks

Cheetos Cheese Flavoured Family Bag

130 g
29,95 DKK
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.
29,95 DKK
Gør mellemmåltidet endnu mere sjovt med de her nye sten- saks- papir-Cheetos med smag af hamburger! Tag dem ud på tur med vennerne fra posen for at, hvem der vinder denne gang!
29,95 DKK
CHEETOS Green Onion er lækre, knasende ringe lavet af majs, løg og urter. Ideel som en aperitif eller som en snack. En velsmagende, saltet snack formet som en ring. Den er lavet af majs med krydderier og løgsmag. Hver pakke indeholder 145 gram.
Chips og snacks

Cheetos Spirals Ketchup Family Bag

130 g
29,95 DKK
Cheetos skruer med smag af ost og ketchup. Denne variant vil få dig til at hæve dit øjenbryn... snoet og komplet skør i smagen. Smagskombinationen af ost og ketchup – det er aldrig nok!
Chips og snacks

Wild West Jalapeno

35 g
24,95 DKK
Hvad enten du er ude på opdagelse i bylivet, eller det store landlige landskab, så giver Wild West dig energien til at fortsætte din færd. Vores hjemmelavede laksejerky er fremstillet i Skotland, og der er brugt lokalfarmede, atlantiske laks, så den er fuld af al den udforskende ånd fra smagsfronten. Wild West har højt proteinindhold, lavt indhold af...
Chips og snacks

TGI Friday's Party Bites Mac & Cheese

92.3 g
29,95 DKK
TGI Fridays party bidder med smag af makaroni og ost leverer ostesmagen, du hungrer efter men i en let knasende snack. Efterlad bare rodet. Bare snup disse snacks og gå ud til festen!
Chips og snacks

Wild West Original Beef Jerky

25 g
24,95 DKK
Wild West påstår, at deres originale smag er det mest solgte mærke og smag i Storbritannien. Jeg kan se hvorfor! Det er svært at finde noget, der er galt med det, undtagen at du oftest vil ønske, der var mere, når du har nået bunden af pakken.
29,95 DKK
TGI Friday’s Oion Rings er en let, knasende snack, der er dækket af den løgsmag, som du holder af. Du får dog ikke tårer i øjnene af at spise denne løgsnack, medmindre du spiser det hele. Her er det altid fredag. Disse ringe er bagt med en knasende overflade og kan serveres med en ønsket sovs eller dip. Her er ingen transfedtsyre eller indhold af...
Chips og snacks

Kings Rib Eye Biltong

25 g
24,95 DKK
En lækker, hærdet oksekødssnack som indeholder over 50% protein og under 81 kalorier per pakke! Produceret af 100% britisk og irsk magert oksekød. Den er glutenfri og er en perfekt snack for dem, som ønsker at spise en sund og lækker snack på farten.
Chips og snacks

Cheetos Crunchos Sweet Chili

165 g
29,95 DKK
Denne utroligt populære Cheetos Crunchos fås nu med en smag af sød chili. Denne lækre, nye smagsvariant af den populære, sprøde snack er spækket med smag af sød chili, som garanteret vil give dig et smil på læben. Tro mig, når jeg siger, at du kommer tilbage efter en ekstra portion!
29,95 DKK
Jalapeno Poppers tilbyder en let, knasende snack med en saftig og krydret flamme. En perfekt blanding af jalapenopebre kombineret med smagfuld cheddarost, som giver en let og sprød snack.
29,95 DKK
T.G.I. Fridays Extreme Heat Crunchy Fries sætter ild til dine smagsløg med et spark af flammer! Extreme Heat Fries tager skridtet videre end milde men stærke pebre for at give dig en ekstremt krydret smag. Hvis du er vild med stærke snacks, så har TGI Fridays lige givet dig en perfekt pose snacks med knasende chips! Disse bagte, knasende chips er dækket...
Chips og snacks

Cheetos Pizzerini Family Bag

160 g
29,95 DKK
Cheetos Pizzerini med pizzasmag. Pizza smager altid skønt. Hvordan smager Crunchy Cheetos Pizzerini med pizzasmag så? Fantastisk godt! Med dem kan hver eneste dag blive pizzadag.
Chips og snacks

Cheetos Ketchup Flavoured Family Bag

150 g
29,95 DKK
Cheetos-pinde med ketchup- og ostesmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... Snoede, og helt vilde i smagen. Disse Cheetos-pinde har en original form, og har en anderledes smag af ketchup og ost. En knasende kartoffelsnack. Alle elsker dem, fordi de er så lækre! Produceret af majs og uden kunstige konserveringsmidler. Denne snacks originale udformning...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.