Error!

Chips og snacks

American og British Potato Chips, Corn Chips & Crisps America er velfortjent kendte for deres snacks og ikke mindst for deres kartoffel- og majschips. Udvalget af typer og smag er svimlende og vi stræber efter at bringe dig så mange, som vi kan! Vi har Cheetos, Pringles, Walkers, TGI Fridays, Fritos, Buggles, Andy Capp, Blair’s … listen er stor … og i stadig vækst!

Chips og snacks

Kims Chips

120 - 175 g
24,95 DKK
Chips og snacks

Kims Dip

14 - 17 g
14,95 DKK
Chips og snacks

Wild West Honey BBQ Jerky

25 g
24,95 DKK
Wild West Honey BBQ Beef Jerky er spækket med sødlig og røget smag, og er perfekt som tilbehør til din næste road trip i bedste amerikanske stil. Det høje indhold af protein og de naturlige krydderier, den er spækket med, gør denne saltede honning-barbecue snack let at dele og god underholdning for hele familien.
Chips og snacks

Jack Links Teriyaki

25 g
24,95 DKK
Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, spicy krydret, frugtagtig med asiatiske toner. Produktet indeholder et højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat- og fedtindhold.
Chips og snacks

Jack Links Sweet n Hot

25 g
24,95 DKK
Den behageligt stærke Jack Links beef jerky med let sødme. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 3 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.
24,95 DKK
Den originale Jack Links beef jerky med let, sød smag af røg. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 2,5 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.
Herr's Cheese Fries Potato Chips 198.5 g
  • -50%
Chips og snacks

Herr's Cheese Fries Potato Chips

198.5 g
24,98 DKK 49,95 DKK
Forestil dig pommesfritter med et kæmpe bjerg af ost på toppen – Disse chips er de mest ostespækkede ostesnacks overhovedet! Herrs Cheese Fries kartoffelchips vil med sikkerhed give dig et grinende osteansigt.
Chips og snacks

Pringles Screamin Dill Pickle

158 g
34,95 DKK
Vi siger ikke skrigende, fordi vi tror, det er, hvad du vil gøre, når du smager disse chips. Vi siger skrigende fordi, dildsmagen, du får, er så stor og modig og freaking X-tra, at det bare skriger PICKLE". Og ærlig talt, du bliver alligevel så rynket, at du vil have svært ved at sige en lyd.
Chips og snacks

Herr's Deep Dish Pizza

198.5 g
49,95 DKK
Så dykker vi! Herrs tager denne snoede ostesnack til helt nye dybder.Herrs Deep Dish snoede ostesnacks med pizzasmag kombinerer den knasende sprøde, klassiske, snoede ostesnack med de saftige krydderier og gammelkendte smag af en traditionel deep pan pizza fra Chicago. Ligesom alle andre snacks fra Herr, er Herrs Deep Dish Cheese Curls med pizzasmag...
24,95 DKK
Udgangspunktet er en århundrede år gammel familieopskrift og udelukkende de fineste ingredienser. Dernæst bliver saltkringlerne langtidsbagt til perfektion. Gavmilde klumper af surdejs-saltkringle spækket med den søde smag af smørkaramel og overdrysset med salt. Mundrette bidder, knasende saltkringlesnack. Den perfekte balance af sød og salt giver en...
Herr's Stubb's Bar-B-Q...
  • -50%
Chips og snacks

Herr's Stubb's Bar-B-Q Sticky Sweet

170.1 g
24,98 DKK 49,95 DKK
Dette produkt er glutenfrit. Herrs satte sig for at indfange den legendariske, røgede og saftige smag af ægte Texas BBQ, og vi gik direkte til kilden. Når vi taler om autentisk Texas BBQ-sauce har Stubbs bevist, at dette er den ægte vare. Kombinationen af vores sprøde kartoffelchips og den saftige smag af Stubbs originale BBQ-sauce gør det chipsene til en...
Chips og snacks

Smartfood White Cheddar Popcorn

155 g
44,95 DKK
Smartfood White Cheddar Cheese Popcorn tillader dig at nyde lækre popcorn uden skyldfølelse. Smartfood popcorn er lige til at byde dine venner på til kampdag eller, når du skal have en filmaften med familien.
Chips og snacks

Herr's Jalapeno Cheese Curls

198.5 g
49,95 DKK
De bider muligvis tilbage. Tag en bid af en af de lækre Cheese Curls med smag af Jalapeno Poppers fra Herrs, og du vil måske opleve, at den bider igen. For bag den første smag af cheddar ost gemmer der sig en pikant antydning af jalapeno-chilismag, som har det lille, ekstra spark. Nu er du advaret! Ligesom alle andre snacks fra Herr, er Cheese Curls med...

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.