Error!

List of products by brand Cadbury

Cadbury har produceret Cadbury mælkechokolade siden 1905 — det er lang tid at sprede glæde! Gennem årene har Cadbury tilføjet en række lækre chokolademærker og barer, som du kan kigge på herunder. Værsågod!

Opdag den lækre udvalg af Cadbury produkter tilgængelig på nuværende tidspunkt og undersøg nærmere. Hvilken en er din favorit?

Mindre
Chokolade

Cadbury Screme Egg

Cadbury
34 g
14,95 DKK
Lavet af righoldige mælkechokolade-skaller og et grønt fondant-fyld. Disse Cadbury Screme Egg er en uhyggelig lækkerbisken til Halloween. Hvert Halloween-æg er det ideelle slik at give til børnene på Halloween-aften. Del det her slik med alle dine venner og hele familien til Halloween-festen.
Chokolade

Cadbury Goo Heads Creme Eggs 5 Pack

Cadbury
5 Pack - 200 g
44,95 DKK
Cadbury Goohead fås i en æske med fem stykker. Hvert af de fem Gooheads har et unik design på deres personlige indpakning. Lækre chokoladeæg med fondant i midten – prøv dem!
Chokolade

Cadbury Mini Snow Balls

Cadbury
80 g
24,95 DKK
Solide mælkechokoladekugler med sukkerskal og sukret glasur. Det er den bedst sælgende julepose i Storbritannien. Intet smager mere af jul end de her julekugler! Lækker mælkechokolade, knasende sprød glasur og sukkerskal. Lad julen komme lidt tættere på med en pose af de her smagfulde lækkerier og glem ikke at købe lidt andet, lækkert juleslik på vejen.
Chokolade

Cadbury Dairy Milk Chocolate Bar

Cadbury
45 g
11,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905, og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske øer og Fairtrade kakaobønner forbliver Cadbury Dairy Milk en af Storbritanniens bedste chokolademærker. Lækker cremet mælkechokolade produceret af halvandet glas frisk mælk. Produceret af Fairtrade cacao og sukker. Individuelt pakkede 45g...
Chokolade

Cadbury Twirl

Cadbury
43 g
11,95 DKK
To Twirly mælkechokoladefingre overtrukket med blød Cadbury mælkechokolade.
Chokolade

Cadbury Dairy Milk Block

Cadbury
95 g
24,95 DKK
Cadbury Dairy Milk mælkechokolade blev lanceret i 1905 og blev en øjeblikkelig succes. Med frisk mælk fra de britiske Øer og Fairtrade kakaobønner er Cadbury Dairy Milk stadig en af Storbritanniens top-chokolademærker.
Chokolade

Cadbury Timeout Wafer

Cadbury
21.2 g
7,95 DKK
Time Out tilbyder forbrugere et vaffel-øjeblik med et lag af Flake chokolade. Den overvældende smagsoplevelse af Flake chokolade med vaflens sprødhed tilbyder forbrugerne en let lækkerbisken, når de ønsker en kort pause i løbet af dagen.
Chokolade

Cadbury Dairy Milk Winter Wonderland

Cadbury
100 g
24,95 DKK
Mælkechokolade med hvid chokolade. Cadbury Dairy Milk Winter Wonderland er udgaven af chokoladebaren, der er formet som juletræer, hvilket gør den velegnet til at forsøde sig med i den lige så søde juletid.
Chokolade

Cadbury Dairy Milk Gingerbread

Cadbury
120 g
24,95 DKK
Mælkechokolade med creme med smag af chokolade og honningkager-stykker (12 procent). Velegnet til at putte i julesokken eller fornøje sig med i løbet af julen.
Chokolade

Cadbury Chocolate Mousse Snowman

Cadbury
30 g
9,95 DKK
Cadbury Dairy Milk Snowman med et indre af chokolademousse. Lad sneen dale ned! En NY favorit til julesokken. Det her er snemænd, som man kender dem ved juletiden, men med en midte af chokolademousse. Perfekt til at blive delt, mens man åbner julegaver.
Kiks & Kager

Cadbury Snowy Fingers

Cadbury
115 g
24,95 DKK
Hvis du ikke kan vælge mellem Cadbury-mælkechokoladefingre og fingre af hvid chokolade, så er de her snefingre din slikdrøm, der er gået i opfyldelse!
Chokolade

Cadbury Wispa

Cadbury
36 g
11,95 DKK
Denne fløjlsbløde mælkechokoladebar ramte første gang hylderne i 1981, før den forsvandt i 2003. Men populariteten af denne prægtige mælkechokolade med dets bittesmå, men kompakte bobler var så stor, at en hel nation kampagnerede online for at få den tilbage. Og Cadbury adlød med glæde.
Chokolade

Cadbury Fruit and Nut Chocolate Bar

Cadbury
49 g
11,95 DKK
Prøv noget nyt med tyggevenlige rosiner og hakkede mandler indpakket i en cremet Cadbury mælkechokolade. Cadbury kvalitets-mælkechokoladebar med frugt og nødder er en eftergivelig måde at gøre øjeblikket lækkert på.
Chokolade

Cadbury Mousse Orange Snowman

Cadbury
30 g
9,95 DKK
Mælkechokolade med blød mælkechokolade-mousse med smag af appelsin. Perfekt lige ned i julesokken. Det her er mælkechokolade med mousse, der er formet som snemænd i julens anledning.
Kolonial

Cadbury Caramel Spread

Cadbury
400 g
54,95 DKK
Har du nogensinde fantaseret om at smøre den eventyrlige blanding af karamel og chokolade fra en Cadbury karamelbar på toastbrød? Drøm ikke længere for, nu kan du komme til at prøve det med dette himmelske smørepålæg fra Cadbury! Lavet med fyldig karamel og Cadburychokolade. Dette smørepålæg er ideelt som en dessert-sandwich, som dip til saltkringler og...
Chokolade

Cadbury Heroes Tub

Cadbury
600 g
134,95 DKK
Det her er den perfekte made at sige ”Tak!” på. Den her gigantiske chokoladeæske er perfekt at dele og er fyldt med alle dine favoritter fra Cadbury Heroes. En blanding af små miniatureudgaver af Cadbury-favoritterne i en chokoladeæske, der er lige til at dele. Heroes-fans elsker at rode rundt og lede i æsken for at finde dem, de bedst kan lide. Her...
Chokolade

Cadbury Roses Tub

Cadbury
600 g
134,95 DKK
For mange er julen lig med en chokolade-æske med Roses, og det kan du nu også blive for dig med Cadburys Roses – en lækker blanding med mælkechokolade, der er pakket ind hver for sig, og det har man gjort siden 1938. Varm familiens hjerter med en ny juletradition. Del de vidundelige smage af Cadbury Roses med familien.
Kolonial

Cadbury Double Chocolate Cookie Mix

Cadbury
265 g
49,95 DKK
Alle elsker en god småkage fyldt med chokoladestykker. Hvorfor så ikke lave to portioner? De forsvinder garanteret hurtigt! Du kan umuligt gå forbi en Cadbury forhandler uden at sikre dig kageblandingen til Cadburys Double Chocolate Chip småkager. Bag dine egne chokoladesmåkager. Ingen kunstige farvestoffer eller tilsætningsstoffer. Velegenet til vegetarer.
Chokolade

Cadbury Roses

Cadbury
187 g
54,95 DKK
Cadbury Roses, et skønt udvalg af Cadbury chokolader pakket individuelt siden 1938. Varm dit hjerte med vores allesammens børnefavoritter. En perfekt gave til at give, når du skal sige tak. En dejlig samling af chokolader: Hasselnød i karamel, Karamelbid, Jordbærdrøm, Dominerende Orangecreme, Karamel, Country Fudge, Brazilian Darkness, Signature Truffle,...
Chokolade

Cadbury Freddo

Cadbury
18 g
5,95 DKK
Cadbury Freddo Dairy er i bund og grund en mælkechokoladebar i en form af ingen andre end den ikoniske Freddo - en fuld påklædt, permanent glad frø. Denne billige chokoladesnack er en favorit blandt børn så vel som en syndig fornøjelse for mange voksne.
Chokolade

Cadbury Mixed Advent Calendar

Cadbury
258 g
84,95 DKK
Tæl dagene indtil jul med Cadbury Dairy Milk Advent Calendar. For hver dag, du nærmer dig juleaften, vil hver låge åbenbare endnu en herlig lækkerbisken. Opdag 24 måder at dele positive budskaber, sprede generøsitet og, selvfølgelig, glæde med de 24 Cadbury Dairy Milk, Wholenut and Caramel-stykker, der venter på dig. Hver af de 24 stykker er pakket ind...
Chokolade

Cadbury Heroes

Cadbury
185 g
54,95 DKK
1 Anmeldelser
Cadbury Heroes er et miks af miniaturechokoladebarer, som indeholder alle dine favorit Cadbury klassikere i en æske. Heroes fans elsker at rode rundt i boksen for at finde deres favoritter. Æsken indeholder: Dairy Milk, Caramel, Eclairs, Fudge, Creme Egg Twisted, Twirl and Wispa.
Kiks & Kager

Cadbury Wispa Biscuits

Cadbury
124 g
29,95 DKK
Kiks fyldt med kvalitets-mælkechokolade og overdækket med mælkechokolade. Kiks med wispafyld. Lækre kiks fyldt med – og overtrukket med blød Wispa-chokolade.
Chokolade

Cadbury Bitsa Wispa

Cadbury
95 g
21,95 DKK
Frække stykker af din yndlings, fløjlsbløde-teksturerede Wispa bar. Ideel til at dele med familie og venner.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.